X
 
 

Русия отвръща на удара: Как изглежда нейният вариант на сериала за Чернобил (ВИДЕО)

18199 0
Русия отвръща на удара: Как изглежда нейният вариант на сериала за Чернобил (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver
Нямаше  как руснаците да не отвърнат на "удара", представяйки своя версия, посветена на Чернобил. В случая, обаче е замесено ЦРУ, а музиката е заимствана популярна игра. Руската версия ще бъде събрана в 12 серии и вече има хумористични запитвания с стил: Ще има ли чернокожи и варианти за заглавия, като ""Чернобил: тук водка няма!"

Пол Тибетс и Андрей Дурновцев отишли в гората за гъби

- Пасматри, батенце, глей какъв балшой мантар! По-голем е от вашия малък пикльо, малчугана, литъл бой, демек! Що така го назовахте, да ...

Бившият заместник-министър на културата Виктор Стоянов коментира така:

"Такааа. Пуснах си трейлъра на руския отговор на "Чернобил". Този, където шпионин на ЦРУ прави саботаж на централата. Гледам си аз, виждам героичен образ, който се бори със злите американци, което е абсолютно в реда на нещата. Но какво чувам - позната музика. И то каква - темата на играта "Crysis 2", по която с нашия екип работихме заедно с Ханс Цимер. Е може ли сега такова нещо - направил си отговор прогнилата американска пропаганда на HBO, а си откраднал музиката за трейлъра. Ето не хорошо, товарищи. Опять двойка. Но цялата им работа е такава. Нищо учудващо..."

>

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 2 от 5. Гласували общо: 3 потребители