Ако сега прокуратурата не реагира, следващия път Сидеров ще убие човек

26663
Ако сега прокуратурата не реагира, следващия път Сидеров ще убие човек

„Преди Борисов покровителства Волен Сидеров, сега го покровителстват Доган, Станишев и Местан. Ако сега прокуратурата не реагира, следващия път той ще убие човек", каза в студиото на Нова телевизия съпредседателя на НФСБ Валентин Касабов по повод скандала, който се разрази на летище Варна, в който лидерът на „Атака" Волен Сидеров нападна словесно френското културно аташе, след което се стигна до физическа саморазправа с органите на реда.

„Заплатата на Волен Сидеров е запорирана, след като го осъдих. Не знам с какво живее сега, но дължи около 8 700 лева с лихвите за клевета и обида. Сега виждаме поредица от скандали, но по-страшното е, че прокуратурата не реагира. Едва вчера тя се размърда. Има редица случаи на нападения срещу хора, сигнализирали сме за тях, но прокуратурата не реагира на тях", категоричен бе Касабов.

Съпредседателят на НФСБ представи в студиото и документи, в които портиери дават показания за участието на Сидеров в офшорни фирми с капитал от 100 000 долара във всяка. „Прокуратурата обаче не е предприела действия по този сигнал", каза той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Цитати