Борисов, педофил не сте, дайте отчет за управлението си

25808
Борисов, педофил не сте, дайте отчет за управлението си

Отворено писмо до министър-председателя Бойко Борисов, изпратено ни от Илиана Беновска, журналист, „Радио К2”.

Публикуваме без редакторска намеса:

Бойко Борисов каза: „Решението  на ВСС /съдията от СГС Мирослава Тодорова да бъде уволнена/ е провокация, насочена срещу правителството”.

НЦИОМ каза: „Рейтингът на Борисов пада с 6%”.

ГЕРБ всяват страх сред съдиите

Иван Костов нападна ГЕРБ от трибуната на парламента. Според лидера на ДСБ Бойко Борисов и Цветан Цветанов са виновни за кризата в съде...

Тенисистката Сесил Каратанчева каза : „Бях на 14, когато Борисов ме поиска в хотелската си стая!”

Ще започна  отзад –напред, господин министър-председател.

Първо: Вие, Бойко Борисов, очевидно не сте педофил. Нека не сваляме нивото на разговора.

Господин министър-председател,може да ви е страх да си признаете  за миналото. Може ЦРУ да ви държи на къса верижка. Може да сте зависим  и от настоящето си обкръжение . Може да сте понаругал президента Първанов ,когато сте ходатайствал - в нарушение на закона-  за Мишо Бирата. Може да наливате  непрозрачно пари в Корпоративна търговска банка. Може да се радвате като годежарче , като ви хвалят  жълтите медии . Може да не сте подготвен да управлявате. Може да не ставате за водач. То, кой ли става?Може да сте всякакъв...Но – очевидно не сте педофил! Това вече е прекалено.

Второ: Правителствените социолози дръзнаха да ви кажат, че доверието  във вас, премиера Борисов, пада с 6%. Щом придворните социолози ви признават,че сте на  пързалката  надолу с  6%, колко ли крият, няма начин да не сте си задал този въпрос?

Бездействието на държавата за изучаването на майчин език създава неграмотни граждани

Когато българската държава е незаинтересована или пречи чрез бездействие на изучаването на майчин език, тя създава неграмотни граждан...

Трето: ВСС се разпаса съвсем  и показа без срам, че  силно рипа по физкултурната свирка на вицето ви, вътрешен министър и истинския властелин на ГЕРБ Цветан Цветанов. Отсъствието на законност  у нас вече е страшно.Какво правите за законността, вие, човекът- оркестър?

Господин министър-председател,

Длъжен сте час по- скоро да дадете отчет пред всички българи какъв е резултатът от 3-годишното управление на ГЕРБ.

Нека в този отчет мерната единица да не е в километри магистрали ,а в цифри и факти –социални, икономически и морални устои за живот, брутен вътрешен продукт, чуждестранни инвестиции, усвоени еврофондове, безработица, цени, стандарти , задължения към бизнеса, раждаемост. Запознайте избирателите с визията си за последната година на ГЕРБ. Запознайте ни и с плановете ви за управление, при евентуален втори мандат.

Обяснете как точно се борите с престъпността ? Като хвърляте в затвора и в ръчичките на МВР-министъра  всички, с които имате сметки за разчистване или за които си  мислите, че могат да ви изместят от властта? Или се опитвате да изкорените престъпността и корупцията  със  закон в ръка?

Беновска: Има ли доклад на ЦРУ за Борисов?

Журналистката и водеща на Радио К2 Илиана Беновска изпрати поредно писмо до посланик Джеймс Уорлик със запитване относно съществуването...

Създайте ясни правила за пазарна конкуренция в бизнеса.Спрете да раздавате нашите пари на свои хора.

Спрете да приемате в НСлобистки закони и закони, които ще препънат всички партии , освен ГЕРБ да участват в състезанието за гласа на народа при следващите избори.

Докажете, че вие и кабинетът ви управлявате  демократично, а не милиционерски.

Престанете да се оглеждате самовлюбено в кривото огледало на жълтите медии, които непочтено  финансирате с  парите на данъкоплатеца. Не делете медиите на „свои” и „чужди”. На „своите” плащате щедро, нали? Като не искате да има правила, не се гневете ,че на „чуждите” медии друг, може би, плаща.

Не тичайте панически до Европа Не звънете , като ученичка преди класно, на канцлера Меркел по телефона. Кажете , каквото имате да казвате тук, у дома, на нас. Ако то е стойностно, хората ще ви подкрепят. Подкрепят ли ви в родината и Европа ще ви уважава. Не ви ли ценят в България и Европа ще ви обърне гръб.

България е най-стабилната страна в региона

Н. Пр. посланик Джеймс Уорлик заяви, че България е най-стабилната страна в региона в опит да коментира политическата криза в Румъния. ...

Господин Борисов, крайно време е да козирувате пред народа и да доложите как сте се справил с управлението на България през 3-те години на вашето управление. Хората чакат. Демократичните правила го изискват.Може и да докажете огромни успехи. Кой знае? Рискувайте. Нали не ви е страх?

Както се пее в новия химн на ГЕРБ, одата за вас, Бойко Борисов: „Да бъдеш гербер не е лесно, трябва да се бориш честно със зноя, със студа, да не избягаш, по пътя не са страшни ветровете, но затова животът продължава”.

Обратното броене започна. Следващите избори за парламент идват.

С очакване за публичен отчет, г-н Борисов,  и с уважение

Беновска Илиана

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com