X
 
 

Драго ми е да гледам как работят българите, защото работят уникално

5775 16
Драго ми е да гледам как работят българите, защото работят уникално
Снимка: БГНЕС
Зимата е мека, не спирайте строителството. Това каза премиерът Бойко Борисов по време на правителствено заседание след направен отчет за свършената работа през годината на министъра на регионалното развитие Петя Аврамова.

„Същото се отнася и за АМ „Европа“, максимално да се извършват дейностите, които и без асфалт могат да се правят“, добави той. Премиерът посочи, че възприема обиколките си по инфраструктурни обекти в страната не като инспекция или проверка, а като психотерапия.

Борисов: Радев и Нинова се държат като прясно родени бебета (ВИДЕО)

За съжаление, има такива случаи, когато едно некадърно управление е довело до това. Така премиерът Бойко Борисов коментира пред „...

„Драго ми е да гледам как работят българите, защото работят уникално. Отивам да видя всъщност какво става. В която посока си тръгнеш, по Северната тангента можеш да тръгнеш към сръбската граница да видиш как строят, да продължиш по Източната - отиваш на АМ „Струма“. Ако тръгнеш в обратната посока, отиваш на АМ „Хемус“. Във всяка посока можеш да си направиш психотерапия – красива работа. Последен – пътят за Банкя“, допълни Борисов, цитиран от агенция "Фокус".

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 10 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Дебел като плондер и прост за петима !
 • Анонимен 9 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  уникално наистина - и за уникални заплати - най-ниските в Европа? Докога обаче?
 • Анонимен 8 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Един Банкянски Калмук .
 • Анонимен 7 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  БокУ действа по задачата - да се изселят колкото се може повече българи ! Той изпълнява плана Ран-Ът - България да стане 5 милиона, от които 3 милиона цигани и 1 милион турци . Бравус Мутро, бравус Тикво, само така СИК Мафиоте .
 • Анонимен 7.1 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Планът Ран-Ът е проект за преминаване от социалистическа планова икономика (каквато е в гладуващи страни като Сев.Корея) към пазарна икономика, каквато е във всички проспериращи страни като скандинавските, Канада,Австралия, Япония и т.н. Планът за изселване на българите от тук е планът Кремъл. Оттам упорито ни заселват с руснаци и вече има няколкостотин хиляди. И убедени,че са у дома в колонията с виж още ›› и и могат да ни командват и обиждат. Та ББ е точно техен послушен раболепен слуга и изпълни добре всичките им приоритети - Белене, Турски поток, никакво събиране на данъци от руските фирми, 100% руски енергиен монопол, осуетяване по всички начини на европейската и натовска солидарност, пълно мълчание по руските военни и завоевателни авантюри, осъдени от целия свят.10 годишно забавяне на интерконекторите.И много други.
  : 3 !
 • Това е 7.1 запъртъка Еднооки 7.2 Това е 7.1 запъртъка Еднооки преди 3 седмици Профил на трол?
  7.1 Циклопе, ти с тъпия си мозък (май че такъв ти липсва), това ли успя да съчиниш или някой Соросаджия ти го е написал . Хем си тъп, хем си прост, ама такъв те е изсрала кучката !
  : 2 !
 • Анонимен 7.3 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Право е циклопчето. Забрави само изсичането на горите от циганските гета и убийствата на Българи.
  : 0 !
 • Анонимен 6 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Строителство, асфалт, магистрали и ..... толкоз, с това се изчерпват управленските приоритети на Борисов.
 • Анонимен 6.1 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Уменията на Бочко се допълват с нарязване на ленти на всеки километър ! И на другия ден дава старта, да започнат ремонтите .
  : 1 !
 • Анонимен 5 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Та какви са новите ви обещания ГРОБари ? Колко хиляди българчета да отидат да учат в чужбина а тук да дойдат неграмотните мургавели, които не знаят дума български и така да ПОВДИГАТ от ГЕРП смачканото ни образование !
 • Октомври 4 Октомври преди 3 седмици Профил на трол?
  Най му е драго по партитата. Яде , пие за 34000 лева на вечер и здрав като бик. Ама нали ако случайно си навехне пръстчето и 48 линейки го карат незабавно в правителствена и се чувства като 23 звезден хотел
 • Анонимен 3 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  „Българите са като кучета – трябва да се държат изкъсо”, отново изфилософства премиерът.
 • Анонимен 3.1 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Той е прилежен ученик на Тато. Не само го пазеше, а и се обучаваше при него.
  : 7 !
 • Анонимен 2 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Българинът е мързелив, злобен и завистлив. Така Бойко Борисов определи неведнъж сънародниците си.
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  „Драго ми е да гледам как работят българите, защото работят уникално. Отивам само за 5 минути-да видя всъщност какво става.После отивам да ритам мачле-мене това ми е работата.
  : 2 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Един СИК Мафиот - със своя патологичен властови нагон, унизи държавата, превърна България във васал, в изтривалка на чужди интереси.
Нагоре