Любими аргументи срещу гейовете и прайда

Още от автора

След като гей прайд парада мина по улиците на София, той остави след себе си едно опустошено общество от разбити семейства, развратена младеж и срината държавна икономика! Да не говорим за дупките по пътищата! Всички знаем защо внезапно зейнаха точно след шествието!

Всъщност причините за демографската ни криза, разводите, счупените устои на българското семейство и всичко друго, нямат нищо общо с хомосексуализма. Причинно-следствена връзка просто не съществува, но ние компенсирахме липсата на доказателства за „злите пе*ераси“ със сляпа омраза. Обикновено действа. Досега винаги е действало. Много хора продължават да вярват, че имат солидни аргументи срещу прайда и хомосексуализма като цяло, но понеже са ме отгледали устата, най-безсрамно ще споделя и своята (не?)християнска гледна точка:

Те го правят, за да привлекат внимание!

Да, някои хора са успели да монетизират скандалния си външен вид, скандалната си (все още, за жалост) сексуалност. Но те не са правилото, а изключението. Освен това, защо гледате всъщност? Наистина...

Защо няма хетеро прайд?

Няма хетеро прайд, защото няма някаква социална догма тегнеща над това мъж и жена да са обвързани. Може да не ви е много приятно, ако се натискат до вас в автобуса, но сигурно няма и нищо да им кажете. Да, те могат да се натискат в автобуса, по пейките, да идат на ресторант и да си държат ръцете и всичко да е нормално. Ако мъж и мъж опитат да направят същото нещо, в България, в автобус, с купени две билетчета за по 1.60, по преживяното сигурно ще може да се напише сценарий за някаква филмова награда. Хетеро прайдът е всеки ден. По-спокойно, никой не ви е откраднал правата.

Това не е естествено!

Всички станахме доктори по биология. И парите може би не са много природни, особено като всъщност не си запознат с това какво е „естествено“. Всъщност поведението се наблюдава и при птичките и маймунките и при много видове. И не, не е само за показване на доминация.

Тяхната показност развращава децата

Нашата обща показност развращата децата. Рекламният блок дори не се прикрива вече като ни показва оргазми и секс. Музиката също. Филмите. Списанията – женски и мъжки, които вашето дете също може да си купи. А да, нека не забравяме интернет, чрез който четете този материал. Децата ни са много по-облъчени от развратен хетеро секс. Проблемът, отново, не са „пе*ерасите“, а цялостната вълна на сексуализиране на всичко край нас.

Рушат се традиционните семейни ценности

Не съм убедена, че водещата причина за разводите в България са гейовете. Не може с тях да обясните демографската ни криза или фактът, че все по-малко от нас искат да се оженят изобщо. Ако мислите, че сватби изобщо няма, постойте пред ЦУМ 1 час, когато и да е през деня. Добре дошли сте да ме опровергаете.

Погледнете ситуацията от другата страна – ако хомосексуалните са принудени да се крият зад фалшиви хетеро връзки, нещастните хора живеещи в незадоволителен брак ще станат два пъти повече.

Това не е библейско! (Любимият ми, но умиращ аргумент)

Много неща не са библейски, като сексът преди брака например. В този ред на мисли, трябва спешно да бомбандираме Студентски Град!

Очаквам есетата ви на тема „Влиянието на християнството и православната църква в моят живот“. Всъщност може и да ми пратите само оценка по скалата 1 до 10.

Всъщност никой не ги репресира, за какво се борят?

Борят се за нормален живот, защото всъщност някой ги репресира, ама съвсем наистина. И да, повечето от тях всъщност предпочитат да не ги зяпате (погледни 1.), или обсъждате.

Имаме по-големи проблеми от правата на гейовете! (да, и нищо не правим и по двата въпроса)

Добре тогава, защо така усилено пречите на хората с различна сексуалност? Занимавайте се със споменатите по-важни проблеми. Искате повече бракове? Позволете им да се женят и омъжват. Позволете им да осиновяват, под същият контрол, при който осиновяват останалите хора. Спрете да ги гледате все едно са изроди или извънземни. Това май го споменахме вече, а?

Не реформираме съдебната си система, не управляваме умно държавните финанси, училищата ни западат, демографската криза се точи, но защо пък да позволяваме нещо на „тия пе*ераси“? Затова ще направим контра шествие – да им покажем колко не ни се занимава с техните права!

Инфраструктурата ни не може да поеме шествието, то пречи на движението и живота ни! (Затова нека да направим и контра шествие!)

Протестни и непротестни шествия в София е имало и ще има. С аргумента, че се създава излишно неудобство на хората и градът не може да се справи с 2100 човека парад, всъщност казвате “каузата ви не ни интересува и не е толкова важна, колкото градският транспорт в събота“. Наистина ли? Затова пък контрапротестът не страдаше от същите нападки.

Нека забравим аргумента как и в древността е имало подобни връзки. Много неща са ставали по време на Древна Гърция  и Рим, за които днес не искаме да си спомняме. Ако разсъждаваме върху ситуацията тук и сега, в контекста на европейска столица, която претендира да е модерна и напредничава, какво ни плаши в хората, които не са „нормални“? Да, именно страх, защото той ражда омразата, с която каузата им за равни права се сблъсква всеки ден. Какво ще се промени за вас и животът ви, наистина?  

Това няма да е краят на света, сериозно.

___

*Гей е много неточно казано, но избрах да ползвам малко по-усилено речник, познат и ползван от опонентите на гей правата. „Пе'ераст“ се използва по същата причина, и то в кавички.