X
 
 

За Тръмп и Оскарите

Автор: Иван Димитров
564 2

Още от автора

Поради политиката на Тръмп режисьорът и сценарист Асгар Фахради най-вероятно няма да може да присъства на Оскарите, защото е от "забранена държава". Интересно ми е как ще коментират това онези, които твърдяха, че речта на Мерил Стрийп е ненужна.Така ли? Ами вижте какво става! Това е един вандалски, безсмислен, глупав акт!

Изкуството би трябвало да руши граници, не да ги създава.

Интересното в случая е, че филмът разказва за актьори, които репетират една от златните класики на американската драматургия: "Смъртта на търговския пътник" на Артър Милър. Но се съмнявам Тръмп да е гледал тази пиеса.

Съмнявам се изобщо да има отношение към изкуството.За късмет, изкуството има отношение към него.

И ако иранецът Фахради не бъде допуснат на Оскарите, ще му се стъжни животът на това милионерче. Защото така ще му се нахвърлят постоянно, че накрая ще успеят да пробият дори неговата по-дебела от тази на носорог кожа. Ще му пробият костенурската коруба със силата на думите, филмите, театъра. И да го видим тогава.

Много българи не си дават сметка, че президентът на САЩ в момента е като някое от ония богаташченца, с които всеки ден се сблъскваме по тротоарите и улиците. Които ще ни сгазят с мерцедеса си, защото бързат. А ако им се озъбим, ще слязат да ни бият с бухалка, защото им се пречкаме. Които си мислят, че от всичко разбират и всичко могат, но могат да печелят само пари.

Парите не са всичко. 

Това че имаш пари не означава, че имаш ум. Означава просто, че имаш ум, който става за печелене на пари.

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Вашият ангел-пазител според зодията
Вашият ангел-пазител според зодията

Вижте кой е вашият ангел според зодиака. Отправете молитва към него и той ще ви помогне. ОВЕН Ангелът Баракиел се грижи за успеха на Овена. Той...