X
 
 

Каква личност е Георги Димитров?

Автор: Асен Генов
9591 38

Още от автора

Поразително!..

Събрали се няколко души, преподаватели в елитни български университети и един водещ в предаването “История.bg” по БНТ и дискутират Георги Димитров в контекста на това, дали е бил светла личност… Помните какво каза един професор-комунист, който по нещастно стечение на обстоятелствата беше служебен премиер, нали? Заяви, че “комунизмът е красив идеал, за който са загинали много честни и светли личности…”

Една такава “светла личност” явно е другарят Димитров – “гордото знаме” на плеяда масови убийци, на чиито деца и внуци дължим днешната мафиотизирана държава, криминална икономика и абсолютно безперспективно общество, проядено от тежки престъпни и олигархични зависимости и корупция. На днешните продукти на “Димитровска България” дължим всичко това.

Та, седнали едни професори и доценти и коментират дали другарят Димитров бил визионер и идеолог. А за разкош и настроение водещият услужливо пуска парчета от пропагандни филми от миналото. Разбира се, започвайки с “Лайпцигския процес”. Нищо, че лицето Димитров – този перфиден злодей, на който дължим в голяма степен зверствата на т.нар. “Народен съд” – изобщо не е произнасял своята “блестяща” защитна реч в Лайпциг. По простата причина, че е бил оправдан, та не се е стигнало до там, да се защитава (“24 часа” на 6 март 2013 г).

Седнали професорите и доцентите да коментират дали Димитров е достойна фигура — лидер, с други думи. И понеже все пак трябва да има критика – измъдриха да коментират колко любовници имал той. Даже единият се присети, че някоя от поредните другарки на Димитров казала, че бил “голям мъж”. Това май го имаха за критика. А пък аз си помислих как средно статистическия драг зрител пред телевизионния екран, пийнал 2 ракийки за настроение, си казва “егати мъжкаря е бил тоя!..”

Седнали професорите и доцентите да коментират “светлата личност, идеолога и водача” Димитров сякаш България не е приела закон, с който комунизмът е обявен за престъпен, заедно с цялата му идеология. Сякаш България не е подкрепила резолюцията за разрушаване на наследството на бившите комунистически тоталитарни системи. Сякаш не е подкрепила Пражката декларация, осъждаща комунизма. Сякаш България не е подкрепила резолюцията на ПАСЕ за обединение на разединена Европа. Сякаш не честваме жертвите на комунизма на 23 август всяка година…

Събрали се професори и доценти от елитни учебни зaведения и дискутират, вместо категорично да заявят, че комунистическият режим, заедно с идеологията му е престъпен. Вместо да коментират факта, че в най-минималистичния вариант комунизмът по света е взел не по-малко жертви от нацизма. Вместо да коментират, че крайните мнения обвиняват комунистическите режими за близо 100 милиона човешки животи, без да става дума за разбитите човешки съдби и почернените семейства…

Светла личност ли е Димитров – водещата личност при установяване на комунистическата диктатура в България? Предателят, диктувал стъпките на комунистите на руски от Москва? Садистът, разпоредил да няма никакви съображения за хуманност и милосърдие при масовите убийства и червения терор в дните, след “революцията”?

Обсъждат професорите и доцентите, но не се сещат, че “челен опит” нацистите черпят от Съветите през 20-те и 30-те години на XX век. Забравят (защото не ми се иска да мисля, че не знаят), че концлагерите са съветско “изобретение”, че газовите камери (първите са били мобилни, в камион с каросерия) са “изобретени” в Съветския съюз…

Забравят за Берлин '53, Берлин '58-61, Будапеща '56, Прага '68… Забравят за Горяните – първата и вероятно най-дълга въоръжена антикомунистическа съпротива в света.

Засрамете се!

 

 

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 24 Анонимен преди 2 години Профил на трол?
  Георги Димитров е срам за България. Необразован садист, впиянчена подлога на сталинските комунистически изверги! Името му трябва да бъде забравено!
 • Анонимен 23 Анонимен преди 2 години Профил на трол?
  Георги Димитров е българоубиец от висок садистичен ранг! Учил само една година през живота си!
 • Анонимен 23.1 Анонимен преди 2 години Профил на трол?
  Никой от много знаещите не споменава за ролята на предателя за измислянето на македонските история и език и за насилственото помакедончване на много българи. За тези на които родителите не са им разказвали, има документален филм на БТВ по този въпрос.
  : 13 !
 • Анонимен 22 Анонимен преди 2 години Профил на трол?
  Наследници на фашистите, които вкараха България във ВСВ на страната на Хитлеристка Германия, Предизвикаха англоамериканските бомбандировки на българските градове и бяха осъдени от Народния съд дават характеристика на Г.Димитров.
 • Анонимен 22.1 Анонимен преди 2 години Профил на трол?
  Промит мозък!
  : 5 !
 • Анонимен 22.2 Анонимен преди 2 години Профил на трол?
  Хитлер за 12 години управление на шестдесет милионната тогава Германия унищожава 10 хиляди германци- врагове на германския национален социализъм.... Нашият пияница Георги Димитров за четири години управление на седем милионната тогава България избива 35 хиляди българи, обявени лично от него за врагове на "народа" и на съветския сталински интернационален социализъм. Тези избити люде са би виж още ›› ли цвета на българската нация! Избил ги е пияницата, за да дойдат на власт най-простите от тинята на нацията- от села и паланки. Да нямат конкуренция. Престъпникът Георги Димитров има завършен първи клас образование. Говорил е със запъване, грешно е произнасял думите. Пишел е неграмотно! Неук човек!
  : 9 !
 • Анонимен 21 Анонимен преди 2 години Профил на трол?
  Хах, нацистите се учили от Съветите на концлагери?! Използвания за основа за написването на Дакларацията за геноцид арменски геноцид е бил осъществен с консултации от германците, а за английските концлагери в ... да не говорим, и те са преди това. Когато човек не знае какво говори и пише, така се получава, една словесна диария
 • Анонимен 21.1 Анонимен преди 2 години Профил на трол?
  И преди това да са бе идиотино, били са по време на война, а не за мирни хора в продължение на десетилетия! Колко жалко, че баща ти не е бил в такъв лагер, каква тиква нямаше да се роди.
  : 13 !
 • Анонимен 20 Анонимен преди 2 години Профил на трол?
  Тоя много неук, майка! Реч Димитров е произнесъл, може да се чуе, ако се потърси. Лично съм я слушал. Темата по ТВ малко се поразми. Не се изтъкна, че ако Димитров не бе помолил Сталин за съдействие, бомбандировките над Сф. нямаше да спрат и тогава щяхме да поставяме паметници на тези, които са унищожили изцяло сградния фонд на столицата, а не само 64% каквато е статистиката на случилото се.
 • Анонимен 19 Анонимен преди 2 години Профил на трол?
  Асенчо пак включи лай..хвъргачката.Разбери че всеки има право на мнение ако лине значи ТИ самия ни връщащ в ерата на соца.
 • Анонимен 19.1 Анонимен преди 2 години Профил на трол?
  Иначе кой ще му плаща, ако не пише глупости тоя и ако не разединява българите?! Добре, че се хващат само неуки като негова милост
  : 25 !
 • ИМПЕРИАЛИСТ 18 ИМПЕРИАЛИСТ преди 2 години Профил на трол?
  Авторът да се замисли!!! Въпреки, че Народното Събрание на България определи комунизма като ПРЕСТЪПЕН РЕЖИМ, то ЕВРЕЙСКИЯТ културен дом в София продължава и до ден днешен да носи името на КОМУНИСТА-ТЕРОРИСТ ЕМИЛ ШЕКЕРДЖИЙСКИ и дори организират паметни годишнини на "ГЕРОЯ".
 • Анонимен 18.1 Анонимен преди 2 години Профил на трол?
  Пише се "Народно събрание"!
  : 1 !
 • Анонимен 17 Анонимен преди 2 години Профил на трол?
  Снощи много се бях напил с тая якорудска ракийка и исках на всички да сипя, та затуй съм писал по-долу. И аз като братушките - видя ли пиене, такава глътка ми се отваря, че се освинвам...
 • Анонимен 17.1 Анонимен преди 2 години Профил на трол?
  Незнам за братушките но ако прочетеш малко ще разбереш за това кой колко пие в Европа и света.
  : 12 !
 • Анонимен 17.2 Анонимен преди 2 години Профил на трол?
  Асане, ша ти налея у зурлата насила якорудска ракийца!
  : 7 !
 • Анонимен 17.3 Анонимен преди 2 години Профил на трол?
  В света няма по-големи пияници от руснаците. Вечно са пияни-напикани.Рускините също пият като смок. Пропаднал народ!
  : 4 !
 • Анонимен 16 Анонимен преди 2 години Профил на трол?

  Коментарът е премахнат текстово от actualno.com, тъй като нарушава общите правила за ползване на сайта и съдържа нецензурно съдържание.


  За да видите коментара, натиснете тук

 • Анонимен 16.1 Анонимен преди 2 години Профил на трол?
  Асане, ша ти налея у зурлата насила якорудска ракийца!
  : 3 !
 • Анонимен 15 Анонимен преди 2 години Профил на трол?
  Георги Димитров е българоубиец от висок садистичен ранг. Той през 1944 г. разпорежда от Москва да бъдат избити 35 хиляди от най-изявените представители на българския народ след окупацията на страната от пълчищата на съветската армия. Самият той е с образование 1-ви клас, роден из егейските села на Македония, нехранимайко, любовчия и несретник,стар ерген пиргиш, захванал се със сталински тероризъм виж още ›› от типа на днешните арабско-мюсюмански терористични погроми и атентати. По заръка на сталинските злодеи от Кремъл организира септемврийското въстание в севрозападна България около град Фердинанд(днешен Монтана)през 1923 г. и след логичния пагубен завършек с много жертви от страна на селяните и полицията, Димитров и Коларов изтръпнали от страх и ужас избягват в Германия. Там Жожик Димитров има няколко германски любовници от съсловието на леките жени. Накрая за пари се включва в подпалването на Райхстага през 1933 г. Арестуван е и после оправдан поради недостатъчно наличие на доказателства. Сатрапът Сталин вижда в негово лице покорна пияндурска комунистическа особа, способна на всичко са парче хляб и пиячка. България не допуска страхливият подстрекател-престъпник на своя територия. Сталин взема пияницата Димитров при себе си за ръководител на Коминтерна, чиято задача е да организира световната революция в цяла Европа и бъдещата комунистическа Европа да бъде със столица Москва. От СССР Жожето Димитров организира през 1925 г. първия в света терористичен атентат в храма "Свети крал"(днешен "Света Неделя"). По своята същност атентатът е комунистически. Загиват 540 невинни граждани на столицата София.
Нагоре
Нов ДОМ за тези 4 зодии през февруари
Нов ДОМ за тези 4 зодии през февруари

Везни Везни, част от вас отдавна мечтаят за нов собствен дом или пълна промяна на жилището, в което вече сте се устроили. И тези вълнения съвсем...