Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Обзор на последния епизод на Игра на тронове

04 Monday 2017, 11:00 часа • 709 прочитания

Ледът най-сетне влезе в Огъня. Понякога най-дребните в семействата са най-големите хора. Някои джуджета могат да бъдат великани. Кучките думите си менят, но нрава - не, за разлика от трикраките песове, които са готови дадат ли дума, да мрат за нея.

Да нямаш топки понякога е добро качество - помага, когато се биеш с идиоти, които винаги удрят под пояса. Дай флота на глупака и му гледай сеира. Насилието е проява на слабост. Златните компании се купуват със злато. Ако не спираш да изиграваш другите, те най-накрая ще изиграят теб. Не подарявай ножа, с който си убил, защото рано или късно някой ще пререже гърлото си с него.

Колкото повече се карат децата в своето детство, толкова по-единни стават те, когато пораснат. Колкото повече се разбират в миналото някои хора, толкова повече се мразят в настоящето и бъдещето. Книжните плъхове имат повече чувство за хумор от пророците и са в състояние да открият в книгите това, което пророците не са успели да видят в миналото. След като влезе в Огъня, Ледът се оказа най-истинският огън. Нещо повече, той е Огън, възпитан като Лед. Не позволявай на врага да завземе едно от най-големите ти оръжия, защото така той ще разбие най-сигурната ти защита.

Зимата идва. А с нея идва и the sh*t that kills - белите бродници с тяхната армия. Зимата идва. Както и осми сезон, който ще е the true and only killing sh*t.

Иван Димитров
Иван Димитров Колумнист
Новините днес