X
 
 

Хороскоп

Автор: Мая Джамбазова
4790 1

Още от автора

Овен начало дава, телецът пак преживя и почива, близнаците играят помежду си, а рак върви назад и поглежда зад гърба си. Лъвът командва, властва, а девата във важен избор пак участва, везните теглят мерят, а скорпионът жили вред човешка челяд. Стрелецът се прицелва, козирог умерва, водолеят пак идеи всякога разлива, рибите се с течности наливат.

Небето се беше погрижило всеки човек да има свой знак. Всеки елемент от зодиака беше забавен и як. Едни си харесваха рожденото съзвездие, други не, но всчики четяха хороскопи поне веднъж годишно и се дивяха. И така животът си течеше, хората едни други се зовяха и напред с бодри крачки всеки ден вървяха. Всяко съзвездие даваше характер. Някои бяха смели, според астрологичните прогнози, други плахи, но всички до един бяха Божии чеда и заслужаваха награда, за свойта служба и отрада.

Овенът беше първият поред от зодиакалния кръг. За него хората казваха, че е глевлив, екстремен, избухлив. Овенът си имаше девиз: "Първо действам, после мисля за последствията!" И поднасяше сюрприз на свойте близки, някаква издънка или пък нова финансова спънка.

Телецът е вторият поред. Обича той задачите безчет. Товари се, но не успява, ленив е, това му се удава. Хапва, пийва, зло не мисли, най-мрази завистливи хора и нечисти. Обича да се излежава и на бюджета удоволствията му натежават.

Близнаците са винаги по двама. Тук няма никаква измама! Живеят по няколко в тялото близнашно, да му е гърбината юнашка. Карат се със свойто аз, в конфликти влизат с него всеки час. Творци и с таланти одарени, търсят публика за новите културни промени.

Раците пристъпват бавно и назад, често търсят да заситят своя глад. Гастрономи са, естети, не похапват всякакви пастети. Добри приятели, верни любими, щедри родители, защитници от всякакви човешки вредители. Обичат мистиката и потайността и се пренасят пак със сънища и мисли в проблемите на битността. Нострадамус овцете да пасе, прогнозите им иска всеки да разбере. Живеят си добре и не искат никой до същността им да се добере.

Лъвовете пак командват, властват. Искат във всичко да участват. Царе са на величието и крият за себе си неприличието. Поставена веднъж на тяхната глава, царската корона с дивен блясък заблестява. Ларж и аристократи, когато имат цели пачки, мили котенца, щом останат джобовете без стотачки.

Девата е нежна мила, люмите си по челата с целувки пак покрила. Но да не си й ти на пътя, щом проблем й сториш във живота. Добър приятел и герой, от драма, комикс или екшън бой.

Везните преценяват и все себе си заблуждават. Че са супер и успешни, любими, актуални, днешни.

Скорпионът се задава, хитричко се заседява. Услушва се за проблеми и бързо бяга, ако го настигат безвреме. Цар е той на връзките, но види ли пари оглупява като гъските. Потайно се скатава, но когато заработи, вкупом всички онемява. Професионалист е той и винаги готов за словесен бой.

Стрелците все се целят, но накрая някои себе уцелват. Бохеми и антусиасти, тъпчат се без мярка с любимите си пасти.

Козирозите са мили, божия зодия, ангели лекокрили. Готови да помогнат и дори себе си пак да надмогнат. Сърдечни и красиви, живеят да са щедри и щастливи.

Водолеят е интелигент, но понякога действа като супер агент. Има идеи красиви и за света е готов да ги засили.

Рибите са последни и често са бедни. Нямат много бистър интелект, но пък животът им е лек.

И така приказката ни завършва, всяка зодия с работата за деня привършва и започва отначло щом слънце на небето веч изгряло. Кафето рано си изпива и с хиляди задачи се залива, денят бърза и препуска и отново става време за следобедна закуска.

1 Коментара

Кафене
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта

Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

  • Анонимен 1 Анонимен преди 3 месеца Профил на трол?
    АВТОРКАТА ГРЕШИ КАТО НАРИЧА БОЖИИ ЧАДА, ХОРАТА КОИТО СЕ ЗАНИМАВАТ С ХОРОСКОПИ.БОЖИИТЕ ЧАДА СЕ СТАРАЯТ ДА НЕ ГРЕШАТ, ТЕХНИЯТ БОГ ЗАБРАНЯВА ДА СЕ СЛУЖИ НА ДРУГИ БОГОВЕ, ДА СЕ СЛУЖИ НА ЗВЕЗДИТЕ, НО ДА ПОЛОЖАТ ДОВЕРИЕТО СИ САМО В БОГ ВЯХВЕ(ЙЕХОВА)- 1-ВА ЗАПОВЕД ОТ 10-ТЕ). БОЖИИТЕ ЧАДА НЕ ЗАВИСЯТ ОТ ЗВЕЗДИТЕ. РАЗЛИКАТА Е ГОЛЯМА И БОЖИИТЕ ЧАДА СЛЕД ЗЕМНИЯТ СИ ЖИВОТ ОТИВАТ НА НЕБЕТО, А ВЯРВАЩИТЕ В ХОРОСК виж още ›› ОПИ-В АДА. ПОКАЙТЕ СЕ, ДОКАТО Е ВРЕМЕ, ЗАЩОТО ВРЕМЕТО СВЪРШВА, НАБЛИЖАВА БИБЛЕЙСКАТА ГОЛЯМА СКРЪБ.
  • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

missing image
Дневен хороскоп за 20 юли

Овен Днес няма да успеете да постигнете замисленото и по-добре не настоявайте. Ще дойде и точният момент, но за сега ще трябва да проя...