X
 
 

Ако животните имаха сайт за запознанства

Автор: Петър Донкин
2505 2

Още от автора

Ако животните имаха сайт за запознанства, какви ли щяха да са обявите в него?....

Обява на булдога: "Материално осигурен с колиба булдог, търси разгонени кучки, по възможност - уличници, за самотните уикенди, в които господарите отсъстват от вкъщи!" 

Обява на мечока: "Търся мечка - стръвница, може и с мечета, за да преспим заедно зимата." 

Обява на вълка: "Търся романтична връзка с вълчица, с която да вием заедно на пълна луна, докато ловджийски куршум ни раздели." 

Обява на лисицата: "Търся кокошка за физическа близост и бърза консумация на връзката. п.п. Обещавам, че само смъртта ще може да ни раздели!" 

Обява на котарака: "Гладен за физическа близост котарак, търси мишка, с която да излезе на вкусен обяд или вечеря!"

Обява на кърта: "Материално осигурен с висока миньорска пенсия кърт, търси сляпо любовта под дърво и камък, с готовност да мине и под Ламанша, за да открие къртицата на своя живот, с която да слеят дупките си в един общ тунел."

Обява на коня: "Търся кобила, с която заедно да теглим...каруцата на Живота."

Обява на маймуната: "Търся магаре, с което да споделяме общи магарии и маймунджулуци."

Обява на паяка: "Каня уморени от полет мухи да си...починат на моята паяжина..."

Обява на жабата: "Искам да споделя гьола и мухите си с всеки, с който имаме обща краста."

Обява от таралежа: "Моля вълците да престанат да ме канят на срещи, защото не съм Житената питка, а само приличам на нея - подстригаха ми бодлите за дребно хулиганство!"

Обява на петела:"Спешно търся кокошарник, че ще изкукуригам от самота!”

Обява на лешояда: „Търся контакт с млада антилопа. Външният вид няма никакво значение, килограмите – също. Може да е дебела, може да е и слаба, дори – мършава! И умряла!“

2 Коментара

Кафене
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта

Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

  • Македонецъ 1 Македонецъ преди 4 месеца Профил на трол?
    A , ако животните имаха гей паради и беше нормално те да се женят/омъжват и даже и да си осиновяват деца щеше да бъде пълна ДЕГЕНЕРАЦИЯ . ТОЧНО КАКТО Е ПРИ ЕДНА ЧАСТ ОТ хората.
  • ДуПеСе да се закрие 1.1 ДуПеСе да се закрие преди 4 месеца Профил на трол?
    Содом и Гомор.
    : 0 !
  • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

missing image
Руският посланик: "Турски поток" остава ...

Русия отбелязва изключително успешна година в българо-руските отношения. От много години насам за първи път в страната последователно п...

missing image
2-те зодии със златни сърца

В този свят, в който все по-често властват омразата, лошото и терорът, добротата е рядко срещано съкровище, а милите и сърдечни хора не...