Жената - амфибия

Още от автора

Тя е фантастична млада дама. Интелигентна, чувствителна, интуитивна, борбена. Ако мнозина знаеха историята й, биха били потресени, озадачени, дори дистанцирани. Затова не я знаят. Различните у нас биват заклеймявани с изолация, от времето на Пагане. Отричаме това, което не разбираме. Това, което не винаги може да се види, чуе и докосне.

В нощта преди да се роди, майка й сънува риба. Събужда се и цялата кооперация е впрегната в непопулярен час да търси кой има в хладилника си риба. Открива се един шаран, който по спешност се сготвя и така среднощният „пожар” се потушава, а на заранта се ражда момиченце с рядка диагноза. Специалистите от различни страни, които по-късно проявяват интерес към „случая”, са категорични че в света има не повече от 80-100 такива съчетания от гени, които имат памет за праисторията на човечеството. Децата-амфибии имат кожа, която дискретно наподобява люспи. Далеч от водоизточници, те имат непрекъсната нужда от хидратация. В близост до морето, те „оживяват”, сетивата им се събуждат, започват да дишат с пълни гърди и всичко от кожата изчезва. Тя става гладка, като на новородено и изпитват неистова нужда да бъдат сред водата. Там усещанията им за цвят, звук, мирис и ритъм, се усилват в пъти и се чувстват у дома.

Те са различни със своята свръхсетивност и с това, че почти не боледуват. Тя дълго „вижда” хора и „чува” гласовете и думите им. Това я тревожи и се налага Ванга да й каже, че няма нужда да се бори с дарбата си. Тя ще отшуми с годините и да приеме даровете с радост, а не с тревога. Тя има и феноменална памет. Няма нужда да наизустява, чутото веднъж остава завинаги складирано. Почти не учи у дома, защото в училище е попила всичко, което й е преподадено. Ръцете й са лечебни, от тях излизат флуиди, които могат да се справят с най-коварните предизвикателства./Документирано е със снимки, има и свидетели/ Използва силата си само в животоспасяващи ситуации за близки хора. Живи са! В процеса на самоопознаване чете всичко ценно за Земята, световете, енергиите, окултизма, йерархичната система в Космоса, паралелните измерения, цивилизационните търсения и перспективи на различните нива... Влиза във връзка със себеподобни сетивни жители на планетата от 12 държави. Те са своеобразно общество на светли млади умове, експерти в различни области, които обменят страхове и идеи и търсят решения за бъдещето.

Тя е между световете, между различните реалности и се опитва да ги съчетава. Дъщеря на учен, съпруга на лекар, майка на малък син, над когото дълго е бдяла, за да се увери че не е различен, а обикновено индигово дете... Отличен архитект с перспективи, завладяваща с присъствието и духа си, тя живее скромно под прикритието на товара да знаеш повече за нещата извън месечните сметки и малките клюки с приятелки.

Това е моето виждане острани, като съм запазила дълбочината на тайните й светове. Нямам право на повече. Ако Ви е интересно, да я помолим заедно да сподели историята си от първо лице?!!!...Само и единствено за читателите на Actualno.com.