X
 
 

Жената - амфибия

Автор: Божидара Димова
1155 3

Още от автора

Тя е фантастична млада дама. Интелигентна, чувствителна, интуитивна, борбена. Ако мнозина знаеха историята й, биха били потресени, озадачени, дори дистанцирани. Затова не я знаят. Различните у нас биват заклеймявани с изолация, от времето на Пагане. Отричаме това, което не разбираме. Това, което не винаги може да се види, чуе и докосне.

В нощта преди да се роди, майка й сънува риба. Събужда се и цялата кооперация е впрегната в непопулярен час да търси кой има в хладилника си риба. Открива се един шаран, който по спешност се сготвя и така среднощният „пожар” се потушава, а на заранта се ражда момиченце с рядка диагноза. Специалистите от различни страни, които по-късно проявяват интерес към „случая”, са категорични че в света има не повече от 80-100 такива съчетания от гени, които имат памет за праисторията на човечеството. Децата-амфибии имат кожа, която дискретно наподобява люспи. Далеч от водоизточници, те имат непрекъсната нужда от хидратация. В близост до морето, те „оживяват”, сетивата им се събуждат, започват да дишат с пълни гърди и всичко от кожата изчезва. Тя става гладка, като на новородено и изпитват неистова нужда да бъдат сред водата. Там усещанията им за цвят, звук, мирис и ритъм, се усилват в пъти и се чувстват у дома.

Те са различни със своята свръхсетивност и с това, че почти не боледуват. Тя дълго „вижда” хора и „чува” гласовете и думите им. Това я тревожи и се налага Ванга да й каже, че няма нужда да се бори с дарбата си. Тя ще отшуми с годините и да приеме даровете с радост, а не с тревога. Тя има и феноменална памет. Няма нужда да наизустява, чутото веднъж остава завинаги складирано. Почти не учи у дома, защото в училище е попила всичко, което й е преподадено. Ръцете й са лечебни, от тях излизат флуиди, които могат да се справят с най-коварните предизвикателства./Документирано е със снимки, има и свидетели/ Използва силата си само в животоспасяващи ситуации за близки хора. Живи са! В процеса на самоопознаване чете всичко ценно за Земята, световете, енергиите, окултизма, йерархичната система в Космоса, паралелните измерения, цивилизационните търсения и перспективи на различните нива... Влиза във връзка със себеподобни сетивни жители на планетата от 12 държави. Те са своеобразно общество на светли млади умове, експерти в различни области, които обменят страхове и идеи и търсят решения за бъдещето.

Тя е между световете, между различните реалности и се опитва да ги съчетава. Дъщеря на учен, съпруга на лекар, майка на малък син, над когото дълго е бдяла, за да се увери че не е различен, а обикновено индигово дете... Отличен архитект с перспективи, завладяваща с присъствието и духа си, тя живее скромно под прикритието на товара да знаеш повече за нещата извън месечните сметки и малките клюки с приятелки.

Това е моето виждане острани, като съм запазила дълбочината на тайните й светове. Нямам право на повече. Ако Ви е интересно, да я помолим заедно да сподели историята си от първо лице?!!!...Само и единствено за читателите на Actualno.com.

Рейтинг: 1 от 5. Гласували общо: 1 потребители

3 Коментара

Кафене
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта

Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • Анонимен 2 Анонимен преди 8 месеца Профил на трол?
  Стига реклами на окултизма, на екстрасенсите и всякакви извънземни! Това не са Божии създания, но дяволски изчадия. Тях Господ ще унищожи с огъня в очите си, когато дойде, а това наближава! Не ги правете интересни и привлекателни, за да не споделите участта им-огненото езеро за вечността.
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • Анонимен 1 Анонимен преди 8 месеца Профил на трол?
  Любопитно..., би било интересно да се прочетат собствените разсъждения на симпатичната амфибия, стига разказът дотук да не е мистификация.
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 8 месеца Профил на трол?
  Нищо любопитно няма, децата индиго са обсебени от нечисти духове деца, вследствие на занимания с окултизъм от предците. Те носят наследствени проклятия и са болни,макар да изглежда, че са по-умни или по-талантливи от другите. Дарбите, които развиват са вследствие на демоните в тях. Много често страдат от главоболие, депресия. Често имат физически или психически отклонения. Тези деца имат нужда от виж още ›› молитва за освобождение, а не от възхвала и интерес. Ако тези хора или родителите на децата индиго не се покаят, след 3-4 поколения тази фамилия свършва, защото така е казано във втора Божа заповед: Изход 20:" Не си прави кумир, или какво да било подобие на нещо, което е на небето горе, или което е на земята долу, или което е във водата под земята; 5 да не им се кланяш нито да им служиш, защото Аз Господ, твоят Бог, съм Бог ревнив,КОЙТО ВЪЗДАВАМ БЕЗЗАКОНИЕТО НА БАЩИТЕ ВЪРХУ ЧАДАТА, ТРИ ИЛИ ЧЕТИРИ ПОКОЛЕНИЯ НА ТЕЗИ, КОИТО МЕ МРАЗЯТ, 6 а показвам милости към хиляда поколения на ония, които Ме любят и пазят Моите заповеди." Покайте се, искайте прошка от Създателя, защото окултизмът и идолопклонничеството са грехове срещу Него и само Кръвта на Си нът Му Исус Христос(ЯШУА ХА МАЩИЯХ на еврейски) може да ги измие.
  : 11 !
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

missing image
Дневен хороскоп 25 май

Овен Тази събота удоволствията са ви гарантирани. Само трябва да позволите на другите да поведат хорото и да ви дарят с незабравими спомени. Телец Тази...