X
 
 

Мъжкият сексапил, новото средство за продажби!

Автор: Мая Джамбазова
1190 2

Още от автора

Наскоро видях един еротичен календар на мъже, сниман в България с благотворителна цел и се запитах: Защо? Отговорът е банален: Сексът продава! А мъжката еротика все повече ще залива интернет пространството, защото жените се еманципират и търсят нови наслади за себе си. Таргетът е голям.

В Австралия пожарникарите редовно издават календари със сексапилни свои снимки, за да наберат допълнителни средства за пожарната в тази държава-континент. Не, че местната пожарна команда е зле откъм финанси, но: Колкото повече, толкова повече!, както е казал Мечо Пух. Австралийските пожарникари се снимат с котета, които са спасявали, което е още по-симпатично, защото жените виждат в тях силни мъже, не само красиви тела.

Жените купуват и със сърцето, за разлика от мъжете, които са по-прагматични и предимно се водят само от нагона си и мъжкото си его. Затова и еротичните снимки на мъже, често са с по-изразен сюжет, отколкото тези на разголени красавици.

Жените виждат еротика, не само в мъжките тела, но и в нещо толкова стандартно, като хипстърски и чисти мустаци. Преди няколко години мъже от САЩ организираха кампания, наречена "Мовембър" от mustage и novembеr (ноемврийски мустак), която иска да подкрепи борбата с рака на простата. Мъже с мустаци публикуват снимките си в интернет и събират дарения за борбата с рака на простата. Дарителите на кампанията са както жени, впечатлени от добре поддържаните мъжки мустаци, символ на мъжественост, но и мъже, които от солидарност със своя пол даряват.

Ретро седмиците пък в голяма верига магазини залага на спомените на мъжете и дамите до тях, от младостта, на която всичко й отива. Популярният крем за бръснене с име на боя карти, все още се продава добре. Той е соц символът на мъжественост и странно как се е съхринил във времето. 

Рекламите за мъжко бельо също залагат на сексапила. А популярни фолк изпълнители се перчат с красивите си мускули. Актьорите пък по един по фин начин показват, че мъжката красота може да впечатли и двата пола.

Мъжкият сексапил все повече ще продава. Може би еротичните снимки на мъже ще разтапят жените все по-често в интернет. В това няма нищо лошо, защото както мъжете искат да гледат привлекателни жени, така жените искат да виждат красиви мъже в мрежата, по рекламите от малкия и големия екран, от музикалните клипове. Мъжкият сексапил е неизследвана докрай възможност за привличане на вниманието.

Най-хубаво от всичко, мили дами, е да се наслаждавате на мъжете до себе си, които ви подкрепят в живота. А вие, господа, не забравяйте, че жените обичат добре поддържани мъже, които се интересуват от жената до себе си и са готови да й помогнат в трудностите по пътя към щастливия съвместен живот.

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 2 Анонимен преди 10 месеца Профил на трол?
    Моралното падение е достигнало дъното-мъжки, женски "сексапил, "секс без брак, лъжата и кражбата се приемат за нормални, извращават правото, убиват се хора непрекъснато, създават ненормални и нечовешки закони, държат арестанти в безобразни средновековни условия на живот, няма страх от Бога, презира се доброто. Страх да те хване, като четеш новините. Точно така е било и в Содом, Гомора виж още ›› и още седем града, унищожени с огън и сяра. Какво чака още Създателят, че не замеря тая държава с огнени камъни от Небето?
  • ОМГ 1 ОМГ преди 10 месеца Профил на трол?
    Когато приоличаш на хипопотам, можеш само да си мислиш, че разбираш от сексапил...
missing image
Facebook изтри 5,4 милиарда фалшиви профила

От началото на годината изтритите от Facebook фалшиви профили вече са 5,4 милиарда, обяви компанията, след поредната порция заличаване на акаунти. "Подобрихме...