X
 
 

Мъжкият сексапил, новото средство за продажби!

Автор: Мая Джамбазова
1189 2

Още от автора

Наскоро видях един еротичен календар на мъже, сниман в България с благотворителна цел и се запитах: Защо? Отговорът е банален: Сексът продава! А мъжката еротика все повече ще залива интернет пространството, защото жените се еманципират и търсят нови наслади за себе си. Таргетът е голям.

В Австралия пожарникарите редовно издават календари със сексапилни свои снимки, за да наберат допълнителни средства за пожарната в тази държава-континент. Не, че местната пожарна команда е зле откъм финанси, но: Колкото повече, толкова повече!, както е казал Мечо Пух. Австралийските пожарникари се снимат с котета, които са спасявали, което е още по-симпатично, защото жените виждат в тях силни мъже, не само красиви тела.

Жените купуват и със сърцето, за разлика от мъжете, които са по-прагматични и предимно се водят само от нагона си и мъжкото си его. Затова и еротичните снимки на мъже, често са с по-изразен сюжет, отколкото тези на разголени красавици.

Жените виждат еротика, не само в мъжките тела, но и в нещо толкова стандартно, като хипстърски и чисти мустаци. Преди няколко години мъже от САЩ организираха кампания, наречена "Мовембър" от mustage и novembеr (ноемврийски мустак), която иска да подкрепи борбата с рака на простата. Мъже с мустаци публикуват снимките си в интернет и събират дарения за борбата с рака на простата. Дарителите на кампанията са както жени, впечатлени от добре поддържаните мъжки мустаци, символ на мъжественост, но и мъже, които от солидарност със своя пол даряват.

Ретро седмиците пък в голяма верига магазини залага на спомените на мъжете и дамите до тях, от младостта, на която всичко й отива. Популярният крем за бръснене с име на боя карти, все още се продава добре. Той е соц символът на мъжественост и странно как се е съхринил във времето. 

Рекламите за мъжко бельо също залагат на сексапила. А популярни фолк изпълнители се перчат с красивите си мускули. Актьорите пък по един по фин начин показват, че мъжката красота може да впечатли и двата пола.

Мъжкият сексапил все повече ще продава. Може би еротичните снимки на мъже ще разтапят жените все по-често в интернет. В това няма нищо лошо, защото както мъжете искат да гледат привлекателни жени, така жените искат да виждат красиви мъже в мрежата, по рекламите от малкия и големия екран, от музикалните клипове. Мъжкият сексапил е неизследвана докрай възможност за привличане на вниманието.

Най-хубаво от всичко, мили дами, е да се наслаждавате на мъжете до себе си, които ви подкрепят в живота. А вие, господа, не забравяйте, че жените обичат добре поддържани мъже, които се интересуват от жената до себе си и са готови да й помогнат в трудностите по пътя към щастливия съвместен живот.

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 2 Анонимен преди 9 месеца Профил на трол?
    Моралното падение е достигнало дъното-мъжки, женски "сексапил, "секс без брак, лъжата и кражбата се приемат за нормални, извращават правото, убиват се хора непрекъснато, създават ненормални и нечовешки закони, държат арестанти в безобразни средновековни условия на живот, няма страх от Бога, презира се доброто. Страх да те хване, като четеш новините. Точно така е било и в Содом, Гомора виж още ›› и още седем града, унищожени с огън и сяра. Какво чака още Създателят, че не замеря тая държава с огнени камъни от Небето?
  • ОМГ 1 ОМГ преди 9 месеца Профил на трол?
    Когато приоличаш на хипопотам, можеш само да си мислиш, че разбираш от сексапил...
missing image
Как да си изплетем шапка

Шапката като елемент от гардероба, винаги е играла важна роля в живота на жената. Имаше моменти, когато се смяташе за неприлично, дамата да излиза...