X
 
 

Инструкция за здравословно ползване на Фейсбук

Автор: Петър Донкин
2459 4

Още от автора

Прочетете внимателно цялата листовка, тъй като тя съдържа важна за Вас информация. 

Facebook се отпуска без лекарско предписание. Затова ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия фармацевт.

Вие трябва да потърсите лекарска помощ, в случай че Вашите симптоми на Facebook зависимост се влошат или не се подобряват повече от 5 дни.

Ако някоя от нежеланите Facebook реакции стане сериозна, или забележите други, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля уведомете Вашия лекар, фармацевт или психотерапевт. 

Какво съдържа тази листовка:

1. Какво представлява Facebook и за какво се използва

2. Какво трябва да знаете преди да приемете Facebook

3. Как да приемете Facebook

4. Възможни нежелани реакции

5. Как да съхранявате Facebook

6. Съдържание на Facebook и допълнителна информация 

1. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА FACEBOOK И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА

Facebook принадлежи към група лекарствени продукти, наричани антикомплексанти. Препоръчва се за лечение и облекчаване на симптомите при инфекциозно - възпалителни заболявания на мозъчната интелектуално - артикуларна дейност, придружени от прояви на вербална апатия или еуфория и загуба на трайна връзка с реалността.

Ефектът се проявява в първите 5 минути и продължава цял живот след приложението на лекарствения продукт.

2. КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ, ПРЕДИ ДА ПРИЕМЕТЕ FACEBOOK

Не приемайте Facebook, ако сте алергични (свръхчувствителни) към демонстрация на чужди успехи и прояви на интелектуална елементарност.

Обърнете специално внимание при употреба на Facebook, ако имате захарен диабет поради силната концентрация на сладникавост на по- голямата част от статусите.

Прием на други лекарства:

Не са известни взаимодействия с други лекарствени продукти, освен с You Tube и VBox 7.

Приложение на Facebook с храни и напитки:

Facebook нe трябва да се прилага с храни и напитки, тъй като може да предизвика повръщания или задавяне. Да се прилага между храненията, със сутрешното кафе и цигара. 

Бременност, фертилитет и кърмене:

Този продукт не може да се приема от бременни или кърмещи жени поради опасност от генетични увреждания, засягащи ментално - интелектуалния потенциал на плода. 

Шофиране и работа е машини:

Facebook силно повлиява способността за шофиране и работа с машини, отклонявайки опасно вниманието на водачите от пътната обстановка.

Важна информация за някои от съставките на Facebook:

Facebook съдържа глюкоза и захароза в повечето от статусите. Ако Вашият лекар Ви е предупредил, че имате непоносимост към някои видове захар, моля обърнете се към него за съвет преди да използвате това лекарство.

Всяка таблетка Facebook съдържат: 1 g глюкоза, 1,4 g захароза и неограничено количество чалга. Това трябва да се има предвид при пациенти със захарен диабет и интелектуална недостатъчност.

3. КАК ДА ПРИЕМАТЕ Facebook:

Винаги приемайте Facebook точно както Ви е казал Вашия лекар или фармацевт. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.

Възрастни и деца над 6 години: 

Да не се превишава препоръчваната доза (максимум 2 часа ползване за 24 часа).

За да се избегне риска от задавяне от завист или затъпяване, Facebook се прилага само при деца, които могат без надзор да ползват лекарството.

Пациенти в старческа възраст

При пациенти в старческа възраст не е необходимо да им се съкращава допълнително живота и менталната недостатъчност. 

Лечението не трябва да продължава повече от 5 дни, тъй като може да доведе до дисбаланс на устната микробна флора поради продължителна липса на речева артикулация и риск от бактериална или гъбична инфекция на пръстите на ръката, намиращи се в състояние на постоянен контакт с клавиатурата.

Ако сте приели повече от необходимата доза Facebook:

Може да се появи стомашно - чревен дискомфорт от някои статуси. Употребата трябва да се прекрати и да се започне симптоматично лечение - за тази цел трябва да се консултирате с Вашия лекар или център за спешна помощ. 

Ако сте пропуснали да приемете Facebook

Запазете спокойствие - не сте пропуснали нищо! Не вземайте двойна доза, за да компенсирате пропуснатото време, защото няма да ви остане никакво време за близките. 

Ако спрете да приемете Facebook

Преждевременното прекратяване на приема ще повлияе на свободното ви време и пълноценността на живо общуване с хората.

4. ВЪЗМОЖНИ НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИ

Както всички лекарства, Facebook може да предизвика нежелани реакции, въпреки че не всеки ги получава.

Възможни са реакции на отчуждение, свръхчувствителност, нарушено храносмилане и диария. 

Ако някоя от нежеланите реакции стане сериозна или забележите други, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля уведомете Вашия лекар или фармацевт.

5. КАК ДА СЪХРАНЯВАТЕ Facebook 

Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

6. СЪДЪРЖАНИЕ НА ОПАКОВКАТА И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Какво се съдържат Facebook

Активните вещества са: чалга, кухи статуси и цитати

Другите съставки са: снимки и клипове, демонстриращи щастлив живот.

Как изглежда Facebook

Синьо оцветена овална таблетка, без добър вкус и отпечатано лого Facebook от двете страни.

Рейтинг: 3 от 5. Гласували общо: 24 потребители

4 Коментара

Кафене
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта

Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • марги 3 марги преди 3 месеца Профил на трол?
  Нямам фейсбук! Профилът ми е забранен, блокиран, деактивиран от октомври! Щом си регистрирам нов , от моят IP адрес, веднага ме блокират! Как си го обяснявате? Защо на мееееен......!
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • Анонимен 2 Анонимен преди 4 месеца Профил на трол?
  Към сраничните ефекти от Facebook може да се добавят още: тендовагинит, увреждане на карпалния канал, поради работа с клавиатурата и мишката, увреждане на зрението, гръбначни изкривявания (сколиоза) от принудителната поза и взирането в монитора, наднормено тегло и затлъстяване, поради обездвижване, високо кръвно налягане и невроза, поради напрежението, емоциите, обездвижването,че дори и инфаркт на виж още ›› миокарда или мозъчен инсулт, при по-възрастни пациенти, поради същите причини, могат да се появят и отоци по краката, разширени вени и хемороиди или тромбофлебит от неподвижната и принудителна поза пред компютъра, а в по-редки случаи може да се стигне и до белодробна или мезентериална емболия, особено при пациенти с предразположение. За всички странични явления, които не са споменати в листовката, може да се обаждате на Вашия лекар или фармацевт или на локалния представител на Притежателя на разрешението за употреба...
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 4 месеца Профил на трол?
  Е, душице, недей да светиш с отразена светлина.
  : 1 !
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • Македонецъ 1 Македонецъ преди 4 месеца Профил на трол?
  Либералът /то/ не е политически противник , а изключително опасен ВРАГ НА НАРОДА И НАРОДИТЕ. то РАБОТИ ЗА ЕДИННОТО СВЕТОВНО ПРАВИТЕЛСТВО И НАЙ СТРАШНАТА ДИКТАТУРА . Към то не бива да има никакви компромиси за нищо и се налага да се действа срещу то Стоманено. Пазете децата от неговите брътвежи / рушително джендърство/ и обезличаваща есейщина. ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА Н.Ф. И ПАСТИРА СТОМАНА. F.... виж още ›› F eu*nato F....F and**LL
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

missing image
Христо Сираков: Не съм с Жанета Осипова, приятелката ми се казва...

"Нямам връзка с Жанета Осипова. Приятелката ми се казва Дениз", призна бизнесменът Христо Сираков. Така той окончателно сложи край на клюките...