X
 
 

Новини и ужаси

Автор: Тодор Беленски
3058 5

Още от автора

Кратък преглед на новините, заради които вече нищо не ме учудва и оптимизмът ми просто изчезна. "Питбули нападнаха 8-годишно дете в София". За пореден път без намордници и "просто си играели". Аз смятам "просто да си поиграя" един рунд кикбокс с всеки следващ собственик на агресивно куче без наморник, когото срещна.

Нататък: "Красимир Вълчев: Все повече ученици не могат да интерпретират текст". Добро утро, как спахте? Когато Иво Христов определи процента на дебилите, бяха ред сълзи, ред сополи. Друга новина отскоро гласеше, че най-голям е процентът на хората в България, които не са използвали интернет никога, спрямо всички останали в ЕС.

На икономическите новини по БВП на глава от населението и средно заплащане да се спирам ли?

Аре малко за битовата престъпност. "Зверски побой заради бирена капачка". Или "11-годишно момче е в „Пирогов” след бой между деца в София". Или оня случай в Бяла, при който момче убило за цигара. Що не, нали ще полежи малко и пак ще излезе да убива. За цигари, за бира. Стана практика да се пребиват и убиват жени, решили да напуснат някой насилник. Отбелязваме поредното зверство и продължаваме. Смешна присъда и агресорът отново е на свобода, за да сее насилие. Но Иванчева и Петрова ги осъдиха сурово по косвени улики, вероятно подхвърлени.

За случая с малката Мария да пиша ли? Родителите й са получили фактура за близо 14 000 лева заради два медикамента, които са използвани за лечението на дъщеричката им, но не са в списъка с лекарствени продукти, които НЗОК заплаща по реда на шибаната наредба. Майката на Мими е подала документи още в края на април лекарствата да бъдат поети от касата, но до снощи решение нямаше. Междувременно детето си отива, между процедурите. А ние събираме пари за благотворителност. Същевременно правителството дава празен чет на Щатите за ония често падащи кофи F-16, с някакъв условен таван видиш ли. Докато Радан се притеснява за социалната адаптация на хомосексуалистите. Боже помилуй, грешен съм Ази...Западът продължава с 'миритворческите си мисии и се хвали с по-някой заловен джихадист в Европа, докато не спира да въоръжава "хуманитарната опозиция в Сирия", която да обстрелва "лошите християни". Ама нали са срещу нелибералното чудовище Асад - всичко е точно. Лицемерие, беззаконие, безгръбначност царува и пирува в нашата родина и татковина, както и в Европа като цяло. Ум царува. ум робува, ум патки пасе. Само в първото вече не съм убеден...

Рейтинг: 4 от 5. Гласували общо: 13 потребители
 • Октомври 3 Октомври преди 4 месеца Профил на трол?
  ВЕЧНА СЛАВА ЗА ВЕЛИКИЯТ СИН НА НАРОДА И ВЕЧЕН ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДЪРЖАВНИЯТ СЪВЕТ НА НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ДРУГАРЯТ ТОДОР ЖИВКОВ. евроАтлантическата дЪмокрация е ЕСТЕСТВЕН РАЗВЪДНИК НА ИЗМАМНИЦИ , СПЕКУЛАНТИ И МОШЕННИЦИ.
 • FAKE NEWS 2 FAKE NEWS преди 4 месеца Профил на трол?
  ДНЕС СИЛИТЕ НА Н.Ф. ЗАВЗЕХА ЦЯЛАТА ВЛАСТ В Р.БЪЛГАРИЯ. Другарят Октомври ПОЗДРАВЯВА ВСИЧКИ ЩАБОВЕ НА НАРОДНИЯТ ФРОНТ , ВСИЧКИ ВЕРНИ НАРОДНИ СИНОВЕ. Другарят Октомври Направо ЗАПОВЯДВА ЗА Р.БДИТЕЛНОСТ. КОНТРАР. ТРЯБВА ДА БЪДЕ СМАЗАНА БЪРЗО И РЕШИТЕЛНО. ИЗРАЗЯВА ЗАДОВОЛСТВО , ЧЕ СИЛИ НА Н.Ф. СА З*ДЪРЖАЛИ ПРИ ОПИТ ЗА БЯГСТВО НА ЗЛОСТЕН ВРАГ НА НАРОДА радан к.
 • ciklop50 1 ciklop50 преди 4 месеца Профил на трол?
  Добре изреди всички свинщини, в държавата, само не знам защо не спомена кой е най-виновен за тях? Явно тръна в задника ти Радан Кънев и САЩ, те са основните заподозрени в червената некадърщина на комунистите от бсп и герб! Нали така безгръбначни ми герберастко тодорчо?
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 4 месеца Профил на трол?
  Най виновен е бийко нирисов,а на мен ми е ордз уя...на пражоле на жарава и студена бира съм в хубавата ми къща в Амерсфорд,Хлкандия...а вуе ран в българия ги духайте супата.....
  : 8 !
 • Анонимен 1.2 Анонимен преди 4 месеца Профил на трол?
  Явно Радан е свещена крава, а след като САЩ са решили да ни вземат едни пари, ние сме длъжни да ги дадем. И можеше да се постараеш повече с обидите.
  : 6 !