X
 
 

Новини и ужаси

Още от автора

Кратък преглед на новините, заради които вече нищо не ме учудва и оптимизмът ми просто изчезна. "Питбули нападнаха 8-годишно дете в София". За пореден път без намордници и "просто си играели". Аз смятам "просто да си поиграя" един рунд кикбокс с всеки следващ собственик на агресивно куче без наморник, когото срещна.

Нататък: "Красимир Вълчев: Все повече ученици не могат да интерпретират текст". Добро утро, как спахте? Когато Иво Христов определи процента на дебилите, бяха ред сълзи, ред сополи. Друга новина отскоро гласеше, че най-голям е процентът на хората в България, които не са използвали интернет никога, спрямо всички останали в ЕС.

На икономическите новини по БВП на глава от населението и средно заплащане да се спирам ли?

Аре малко за битовата престъпност. "Зверски побой заради бирена капачка". Или "11-годишно момче е в „Пирогов” след бой между деца в София". Или оня случай в Бяла, при който момче убило за цигара. Що не, нали ще полежи малко и пак ще излезе да убива. За цигари, за бира. Стана практика да се пребиват и убиват жени, решили да напуснат някой насилник. Отбелязваме поредното зверство и продължаваме. Смешна присъда и агресорът отново е на свобода, за да сее насилие. Но Иванчева и Петрова ги осъдиха сурово по косвени улики, вероятно подхвърлени.

За случая с малката Мария да пиша ли? Родителите й са получили фактура за близо 14 000 лева заради два медикамента, които са използвани за лечението на дъщеричката им, но не са в списъка с лекарствени продукти, които НЗОК заплаща по реда на шибаната наредба. Майката на Мими е подала документи още в края на април лекарствата да бъдат поети от касата, но до снощи решение нямаше. Междувременно детето си отива, между процедурите. А ние събираме пари за благотворителност. Същевременно правителството дава празен чет на Щатите за ония често падащи кофи F-16, с някакъв условен таван видиш ли. Докато Радан се притеснява за социалната адаптация на хомосексуалистите. Боже помилуй, грешен съм Ази...Западът продължава с 'миритворческите си мисии и се хвали с по-някой заловен джихадист в Европа, докато не спира да въоръжава "хуманитарната опозиция в Сирия", която да обстрелва "лошите християни". Ама нали са срещу нелибералното чудовище Асад - всичко е точно. Лицемерие, беззаконие, безгръбначност царува и пирува в нашата родина и татковина, както и в Европа като цяло. Ум царува. ум робува, ум патки пасе. Само в първото вече не съм убеден...

Дневен хороскоп за 15 август
Дневен хороскоп за 15 август

Овен Днес от вас ще се изисква много помощ. Личните интереси могат да се преодолеят, особено ако ще решавате съдбата на отношения. Телец Най-важните...