Да обърнем ролите и да видим как би се чувствал "джентълменът"

Още от автора

В свят на размити ценности, свобода на словото, глоби за изкачване на български върхове, псевдопатриотизъм и разпускане на морала се появява от ъгълчето и един парадокс - жените станаха повече „мъже“ от представителите на „силния пол“. Защо го слагам в кавички ли? Защото днешните телари и бодибилдъри вдигат „120 от лежанка, баце, егати се нацепих“, обаче не могат да помогнат на жена да вдигне маса, стол или каквото и да било по-тежко. Е, нима сте „силни “ единствено във фитнеса?

Е, добре, хайде. Ще играем по твоите пръвила, мъжаго. Качвам те в бавареца, водя те в задимено, пълно със съмнителни хора кафе и те черпя. За да се помислиш за специален. Поръчвам уиски и пия бавно, с ръка, протегната максимално нагоре, за да ми се види ролекса. Пуша цигара, две, три. Намигам на сервитьора. Следва наргиленце, сторита. На които ти не присъстваш или си просто за фон. Давам бакшиш и те водя на шопинг. Любимото ти. Купувам ти „парцалчета“, за да съм сигурна, че ще си очарован и няма как да откажеш да спиш с мен тази нощ. Нося ти чантите, както винаги. Е, все още ли се чувстваш мъж или да те изпратя?

Не е нормално, когато една дама те помоли да й помогнеш, да й отговориш с: „Можеш и сама“ или „Оф, не мога“. Нали вдигаш 120 от лежанка, а аз те помолих да преместиш една маса, за бога? Ама ти не искаш щото от масата не се правят мускули, трябвал ти точния "стречинг" на бицепса. 

Трябва нещо да се промени и това не е прическата ти или марката кола. Провери хубаво дали си мъж и започни да се държиш като такъв. Колко струва една роза на днешно време? Два-три лева, а създава щастие, любов и хиляди усмивки от красивия жест. Не карай жена си да ти носи дървата, защото няма да може да ти износи детето. Мъж или неориентирано още хлапе? Ти избираш.

П.с. – И преди някой да е казал, че не всички са такива, да, знам, но процентът все повече и повече нараства. И това е плашещо.