Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Защо?

30 Sunday 2014, 11:15 часа • 3554 прочитания

Следват няколко въпроса, на които от няколко дена нямам отговор:

Защо управляващото мнозинство в парламента реши да даде председателското място в комисията по култура и медии на Патриотичния фронт?

Защо управляващото реформаторско мнозинство избра за председател на парламентарната комисия по култура и медии, човек с националистически убеждения, многократно атакувал свободата на словото организирайки псевдо протести срещу обществената телевизия и наричайки журналистите в нея "Полкови проститутки и роби"?

Защо нито един народен представител не се противопостави на това, че за председател на комисията по култура и медии, се избира човек представител на субкултурата в България?

Защо управляващите от ГЕРБ не си дават сметка, че избирането на псевдо Архонт за председател на комисията по култура и медии трудно ще им бъде простено от избирателите?

Защо преди да одобрят шефа на комисията по култура и медии, депутатите от Реформаторския блок не се помислиха, дали повече ще могат да разчитат на подкрепата на артистичните среди?

Защо Българският парламент се изгаври по такъв безпрецедентен начин с българската култура и журналистика?

Защо си мислите господа депутати, че има разлика между това избереш за шеф на ДАНС Делян Пеевски и това да избереш за шеф на Парламентарната комисия по култура и медии Слави Бинев?

Защо не поправите грешката си час по-скоро и не отмените решението си?

 

 

Найо Тицин
Найо Тицин Колумнист
Новините днес