Четиридесет и осем причини да не пиете бира

Още от автора

Eдин известен белгийски свещеник и католически педиатър, който си измислих току-що, е казал, че "човек може да живее 3 дни без вода, три нещо си без храна и да умре веднага без бира." Бирата - това е лубрикант за бъбреците. Бирата е това, което кара жените да повръщат, без да са бременни. Бирата е онова, което прави мъжете да бъдат бременни, без да са. Бирата - това е шоколад без станиол. Бирата - това е станиол без запалка. Бирата е причината да откажеш Колата. Бирата те кара да не се качиш на колата, да си поръчаш още една и да пратиш живота по дяволите на по бира.

Бирата е кале за душата и хомеопатичен лек за рака. Бирата е причината да имаш хемороид, но да се гордееш с него. Бирата е изискано питие за простаци. Бирата ти дава правото и задължението да пръцкаш и да се оригваш едновременно пред приятелки. Бирата ще ти пуска винаги. Бирата ще те обича, дори когато не я мразиш. Бирата никога няма да те нарани, така че да си вадиш поука. Бирата ще е първата, втората, третата и последната ти любов преди следващата. Бирата ще е причината вече да не си девствен.

Бирата прави мъж от жената, но никога жена от мъжа. Бирата е реброто, което Бог е извадил от себе си, за да направи Адам и да оправи Ева. Бира е женското име на любимата ти богиня. Тя е венерическа болест, за която не искаш лек. Тя е оста около, която се върти Земята на глобуса. Бирата е наразбран гений. Бирата те прави полов атлет, сексуален гигант и понякога инвалид.

Бирата ще е причината бъдещото ти гадже да те зареже и бившето да те потърси. Бирата не може да говори, но ти искаш да я слушаш. Винаги знаеш защо те боли глава, когато е от бира. Бирата е естествен алказалцер и неестествен махмурлук. С бира се изтрезнява, но и разкрасява. От бирата не ти се ака, освен ако не си на Народния. От бирата ти се пишка, дори когато не си на Народния. Бирата - това е Народния.

Пил съм хиляди бири със стотици хора, които нямаха какво да ядат, но не останаха гладни. Който не е пил бира, не може да претендира, че е спал с жена. Бирата има чувство за вкус и вкус за чувство. Бирата е причина да забравиш че*иите, докато си имаш гадже и да забравиш гаджето, докато си биеш че*ии.

Бирата е течна баничка. Бирата е по-чиста от водата в чешмичката на Кристал. Бирата е средството, чрез което да направите ляв завой на пътен възел. Бирата е романтично писмо в бутилка, което някой ще получи веднага. Бирата е средство за отбрана и таран за атака. Бирата е дори дилдо.

Бирата е евтина, но и така скъпа. Тя е единствения виновник да казваме „ох“, дори когато не сме в тоалетна. Да, тя е пъшкане, тя е зов, тя е стон, тя може да спаси правилния брак и да прекрати грешния. Тя не е задължение, а необходимост. Тя е всичко, което сте имали, когато не сте го имали. Тя е предлог, предтекст, аргумент, теза, подлог, сказуемо, изречение. Тя е част от речта и цяло парче от изречението. Тя върви дори и без пица. Пицата не върви без нея.

Тя е всичко, което не е нищо. Тя е философски камък и масонски символ. Тя обединява бедни и богати. Тя е политическа партия. Партията за двулитрова бира спечели последните ви избори. Тя има много имена и само едно значение. Тя е любов, която си струва. Бирата е единствената дума след цици, която можете да прочете 48 пъти и да не ви омръзне. Затова обичайте бирата, иначе ще умрете скучно. Пожелавам ви го. Това е. Отивам за бира.

P.S. Бирата е причината да ви честитя Международния ден на бирата с ден закъснение.