Новите спасители на Европа

Още от автора

Това е текст за феминизма, за либерастията и за една алтернативна реалност, в която съзнателно избират да живеят почти всички българи. Всички подправки, за да може хейтът да е пълен.

Боже, какъв псевдозагрижен overdose! Вече поредна седмица се излива един „пепеляв гняв“, с целенасочено набиван елемент на апокалиптична драма, досущ като началото на Омировата „Илиада“, описваща образа на ахиловия гняв, се раздува от целия псевдоконсервативен спектър у нас и навън.

Като почнеш от Източна Европа, та чак до най-затънтеното кътче в предградията на големите европейски градове. И всичко това от едно ОРГАНИЗИРАНО действие от страна на абсолютно неидентифицирани обекти, извършено над жени в Кьолн, без почти никакви факти или доказателства от сериозни институции.

И Меркел им е виновна, и Западът, и либерализмът, и либерастията, и Оланд, че накрая, по вече затвърдена българска традиция, и Костов ще им стане виновен на разярените български „традиционалисти“ и „консерватори“, излизащи от коледната и новогодишната дрямка, пълна с чушки, боб и много, много сланина.

Ето! Пробужда се този балкански лъв, гордо тропащ по масата с викове булгар-булгар, а защо се събужда? – за да спаси Европа от „тъпата бабичка Меркел“ и „ордите“ бежанци.

Той – истинският и православен патриот, на когото всичко му е наред – тъкмо остъклил балкона на панелката, на когото жена МУ си е на мястото - сутрин – на работа, на обед – в кухнята, вечер – натисната под завивките, а ТОЙ тръгнал да спасява Европа от ЛИБЕРАСТИЯТА. Тръгнал да спасява „наш‘те бели жени“ от „чуждите, черни, нахлуващи орди“, водени от големите в „тоа“ занаят: Джамбазки, Карбовски и, разбира се, Волен. Редом до льопеновци, фараджовци, орбановци и сие, които съвсем случайно са изцяло финансирани от нашия върховен, духовен водач - Путин.

Такава е картинката - псевдоконсервативна идилия и огромна международно неинституционализирано НПО, което, чрез силата на коментарите във форумите, вече „върна Украйна към нормалност“, Крим на Русия, реши сирийската криза и продължава да громи традиционните партии в Европа и главно старата, изморена Меркел, която „тря'я си хо'и веднага“.

Тръгнали да спасят Европа от самата нея. Същият този цивилизован Запад, който не благодарение на други, а благодарение на себе си е това, което е – център на цивилизацията. Тръгнали да я спасяват от либералната доктрина, от либералистията. „Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!“ Само че мъката, никак неслучайно, все си е при нас – при големите критици на либерализма и защитници на православието в Източна Европа!

Това е реалността. Оставаме да поправят Европа тези, които никога не са били част от нея. За да „опраскат“ едни бежанци и да си „върнат отново жените“. Че вече няма кой да нареже една салата за мача.

Да живее международното положение! И хайде да дояждаме чушките, че изстинаха и жената пак ще мрънка.