X
 
 

Проблемът "Бокова" е автоимунен

Автор: Асен Генов
2857 86

Още от автора

Проблемът с Бокова е такъв: тя е като вирус.

 

Комунистически вирус, инфектирал обществото ни. Въпросът не е дали ще ни вкарат в изолатора под карантина, а дали българското общество има силна автоимунна система срещу подобни заболявания. Е, с подписаното писмо от Външно, с което кабинетът "Борисов 2" потвърждава номинацията на Бокова обществото ни доказа, че няма имунна сила да се предпази от бацила на комунизма. Дори не е важно дали Бокова ще я последва съдбата на провалилата се Румяна Желева. България не можа да отиграе с достойнство този ход и избра поражението и позора, с което загуби войната.

Вчера МВнР е изпратило писмо, с което потвърждава кандидатурата на Бокова за генсек на ООН.

А един от най-тежките симптоми, че обществото ни е болно от комунизъм е фактът, че не друг, а агент Гоце обяви вчера по телевизора, че премиерът е клекнал пред него. Гоце съобщи това по БНТ, преди прес-службата на Министерския съвет. Това е проблем. Тежък системен проблем, който издава зависимост от ДС. Тотална зависимост на целия държавен апарат. Кабинетът се поддаде на шантажа на бившите комунисти.


Това е.

Всеки министър има избор. Христо Иванов го направи. Направи го и Веселин Вучков. Все още не е късно достойните хора да излязат с чест и да останат в историята.

Защото ако изберат да останат и да се колаборират с реставрацията, рискуват да носят отговорност за връщането на комунистите и техните креатури. Носят отговорност за реабилитацията на тези, които открадната прехода и подмениха промяната.

Ще припомня думите на журналиста Христо Христов - изследовател на архивите на Държавна сигурност, който разказва, че в края на 1990 година, много след Кръглата маса, КГБ хвали ДС, че продължава да вербува агенти, за разлика от Чехословакия и Полша, защото "комунизмът е болен, но ние ще се върнем силни"...

Е, връщането започна.

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 41 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Асане , ела ми на гости да те напия с якорудска ракийца ! И прасешко има, ако ядеш! Ако не ядеш сланина, ячицата ти ще ги чукна върху вестник и на печката! Пръстите си ще оближеш!
 • Анонимен 40 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Анериканските слугинчета са им пуснали центовете по сметките, виждам! :D Продажни мекерета! Комунистите са били зло, но заради ненаситно-крадливото семе на българина! Потомствени родоубийци и боклуци!
 • Анонимен 40.1 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  "Анериканските" - всички руски тролове са малограмотни - по това ще ги познаете!
  : 4 !
 • Анонимен 40.2 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Дреме ми к*ра за незначителната синтактична грешка. И без това България ще стане турски вилает след има-няма 20 годинки заради Вас, продажни толерасти-Ентелигенти. ;)
  : 4 !
 • Анонимен 40.3 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  40.2 - и на тебе и на Путя нямя как да ви дреме на к*ра, поради малфункционалност! И на двамата може да ви дреме само на задника! Педалите са си педали!
  : 1 !
 • Анонимен 39 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Българи от САЩ стартираха Петиция срещу избора на Бокова за председател на ООН - http ://www .faktor.bg/novini/balgariya/66779-balgari-ot-sast-startiraha-petitziya-srestu-izbora-na-bokova-za-predsedatel-na-oon.html
 • Анонимен 39.1 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Урааа !!!!!
  : 1 !
 • Анонимен 38 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  НЕКА СЕ КАНДИДАТИРА ЖАБОКОВА ЗА ГЕН СЕК НА ООН, НО КАТО КАНДИДАТ НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ, ЗАЩОТО ТЯ ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ЩЕ РАБОТИ САМО ЗА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ! ОТКЪДЕ НАКЪДЕ НИЕ ДА СЕ ИЗЛАГАМЕ И КОМПРОМЕТИРАМЕ ПРЕД СВЕТА И ДА ЗАДЕЛЯМЕ СПЕЦИАЛНО ПЕРО В БЪЛГАРСКИЯ ДЪРЖАВЕН БЮДЖЕТ ЗА РЕКЛАМНАТА Й КАМПАНИЯ ?! НЕКА РУСНАЦИТЕ ДА Й ПОЕМАТ РАЗХОДИТЕ! ТО БИВА НАГЛОСТ!
 • Анонимен 37 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Няколко думи за Ирина Бокова – кандидатурата на Путинза Председател на ООН. На фамилното име Бокови няма да се спирам. То е достатъчно показателно. Само ще спомена, че то има един корен с думата “боклук”. Да започнем с убиеца и мародера Георги Боков. Веднага след 9 9 1944 лично убива Райко Алексиев. Не по друга причина, а за да се нанесе в апартамента му. Семейството е изгонено, като не му е разре виж още ›› шено да вземе нищо от покъщината – мебели, книги, чинии, картини и прочее. Вероятно децата му Филип и Ирина са играли с играчките на Алекс Алексиев. По-късно Георги Боков е назначен за Главен редактор на “Работническо дело” и остава десетилетия на този пост. За сина Филип Боков ще спомена само, че е женен за дъщерята на Георги Владикин – шумкарин от Перущица. През 1990/91 Филип беше организирал в гаража на тъстовата си къща в Перущица работилница за пренабиване на номера на крадени скъпи леки коли. Това тогава се знаеше от цял Пловдив и целият град се смееше. Не случайно и внукът Георги Боков стана известен автокрадец и беше осъден като такъв. Престъпна фамилия! Накрая – и за Ирина Бокова. Какво домашно възпитание може да получи дъщеря на убиец? Самото избиране на на дъщеря на убиец и мародер и сестра и леля на крадци за шеф на ЮНЕСКО беше достатъчно скандален факт. А още по-скандален е издигането на кандидатурата и за ООН. Това е срам! И за България, и за тези, които я подкрепят!
 • Анонимен 36 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  БОКОВА Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!
 • Анонимен 35 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Браво Асене - продължавай все така!
 • ВС 34 ВС преди 3 години Профил на трол?
  Кришнара е пълен идиот.
 • Анонимен 34.1 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  да си крешнар е нещо много хубаво, но най-противното е да си руски тъп трол
  : 7 !
 • Анонимен 33 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  А вий, безродни московски тролове, вий сте идиоти!
 • Анонимен 32 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Признавам, че на мен пък мангалчето асАнчо ми е много симпатично ! Циганьорите са дошли от Индия а пък Асанчо идва с Кришна ...
 • Анонимен 32.1 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  На мен пък мангала ми е противен, макар вместо Асан да се казва Асен !
  : 7 !
Нагоре
Дневен хороскоп за 19 януари
Дневен хороскоп за 19 януари

Овен Тази неделя ви очаква приятна изненада. Някой се е погрижил да се почувствате добре. Бъдете благодарни.  Телец Сега е моментът...