Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

8 декември в Кюстендил започна с побой в дискотека

10 декември 2018, 11:26 часа • 2757 прочитания

На 8 декември призори автопатрул на РУ Кюстендил е изпратен по сигнал за побой в заведение в центъра на града. Причинителят на инцидента - 28-годишен мъж от с. Слокощица и негов приятел - на 28 г. от Кюстендил, също участник в хулиганската проява, са опитали да осуетят проверката, оказали са неподчинение и съпротива при задържането.

Мъжът от с. Слокощица отправял закани за убийство чрез запалване към единия от служителите, нанесъл му и удари. Той е известен на полицията с множество противозаконни деяния. Двамата мъже са задържани в ареста на РУ Кюстендил – единият  за 72 часа, другият за  24 ч. По случая е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор, прредаде Катя Табачка - говорител на ОДМВР - Кюстендил, за кореспондента на Actualno.com от града.

Припомняме ви, че неотдавна в Кюстендилско заведение отново възникна масов побой. Тогава бяха задържани двама мъже, а трима бяха с разкъсно-контузни рани, като служители на РУ Кюстендил са установили и другите участници в нападението, жители на кв. "Изток".  По случая тече досъдебно производство в РУ Кюстендил за едро хулиганство.

Джулия Андонова
Джулия Андонова Отговорен редактор
Новините днес