Бивш преподавател в СУ на съд: Примамвал мъже за секс игри, искал голи лицеви опори

5628
Бивш преподавател в СУ на съд: Примамвал мъже за секс игри, искал голи лицеви опори

Прокуратурата внесе в съда обвинителен акт срещу бившия преподавател в Софийския университет Чавдар Стоянов за извършени престъпления против личността. Оплакването дошло от двама кандидати за работа при Стоянов.

В единия случай действието се развива през 2015 година. Мъж си търсел работа като лична охрана и се явил на интервю. Стоянов обяснил, че работи като прокурор и лектор в Софийския университет. Веднага заявил и че е бисексуален. Изрично предупредил кандидата, че ако закъснява за работа, ще „бъде наказан с бой с камшик”.

На следващия ден Стоянов и кандидатът се видели отново в заведение в столичния квартал „Лозенец”, се казва още в съобщението на държавното обвинение. Преподавателят се опитал да хване кандидат-охранителя за бедрото и да го прегърне. Тогава свидетелят се отказал от работата.

След като не се явил при Стоянов на предварително уговорената дата, преподавателят му се обадил по телефона и му заявил, че за неявяването му следва да му се наложи наказание – бой с камшик. По-късно през същия ден подсъдимият изпратил и есемес на въпросния мъж, че ще го набеди пред прокуратурата, че е извършил престъпление, че го е нападнал и ще има трима свидетели.

Другият случай е от 2012 година. Стоянов пак си търсел лична охрана. На интервюто се явил друг мъж. При първоначалната среща между двамата Стоянов заявил, че е доктор по международно право и че работел за бивш главен прокурор.

Секс скандал разтърси Софийския университет

Заради скандал със сексуални намеци, Факултетният съвет на Софийския университет „Св. Климент Охридски” е поискал главен ас...

Няколко дни по-късно двамата мъже се срещнали отново, като Стоянов настоял да отидат в апартамент. Там накарал кандидата за работа да се съблече до кръста и да направи 50 лицеви опори. Тъй като свидетелят решил, че това е част от изпита за работа, започнал да прави лицевите опори. Тогава Стоянов му наредил да си свали и панталона и да продължи с лицевите опори. Извадил камшик и с него започнал да нанася силни удари по голия гръб на пострадалия. Освен това Стоянов започнал да мастурбира, продължавайки да удря пострадалия, докато удовлетворил половото си желание, се казва още в съобщението на прокуратурата.

Предстои делото да бъде насрочено от Софийския районен съд.

В края на 2015 година в СУ избухна секс скандал. Тогава студенти се оплакаха, че техен преподавател им е отправял неприлични предложения. Студентите разказаха, че асистентът по право Чавдар Стоянов привиквал момчета в кабинета си. Карал ги да правят лицеви опори. Задължително голи до кръста. Момичетата нямали проблеми с преподавателя. Обикновено не ги забелязвал.

Студентите се обединиха в подписка с над 150 подписали се, а в своя защита асистентът организира контра подписка - отново с принуда, според студентите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КРИМИ:

Стрелба край Цалапица, има задържани

Хванат в крачка: Крадец скочи от терасата в Плевен

Агресия на пътя: Шофьор замери жена със запалена цигара и я хвана за врата в Софи

Мъжът ѝ я замерил с порцеланова чиния: Жена е с порезни рани

Засякоха шофьори, карали с 90 км/ч над ограничението в Сливенско

Започна дело за крупна измама с пенсионни вноски в Пловдив

"Дано смъртта ми е лека": 4 години от убийството на Милен Цветков

Опразниха кошарата на човека: Откраднаха овце и агнета във Врачанско

Задържаха руски гражданин в Бургас – ето защо

Пуснаха от ареста обвинения за поругаването на гроба на патриарха

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com