"Борецът срещу бежанците" Перата не пожела да каже кой връзва със свински опашки

5918
"Борецът срещу бежанците" Перата не пожела да каже кой връзва със свински опашки
Снимка: БГНЕС

Дори афганистанците (бел. ред. - които не се явиха на делото, защото не бяха открити) не казаха, че са били ограбени. Така прочулият се по случая "свинските опашки" Петър Низамов-Перата коментира как така на първа инстанция беше оправдан.

По думите му не трябва да се цитират думи на човек, който доказано лъже, визирайки думи на прокурора по делото, който изрази съмнение как така свидетелски показания се променят в съдебна зала. Защитеният свидетел аз не знам кой е, как ще му повлияя, беше тезата на Низамов.

Бежанската криза в нови измерения - Перата се заканва на Динко

Истинска драма, достойна за ефира на най-големите частни телевизии в България, се разигра във Facebook между двамата "народни защитници...

Мислите ли, че ще ви давам точно на вас обяснение кой е вързал мигрантите със свински опашки, заявде се моментално Перата, когато беше попитан кой е вързал мигрантите със свински опашки. Ако бях в „Белене”, щях да отговоря на този въпрос, добави Перата, който обърна темата към соросоиден привкус – "те" получавали пари от организации като „Америка за България”, които целяли унищожението на България. Притиснат от въпрос, Низамов уточни, че не говори директно за водещите на сутрешния блок на Нова телевизия Ани Цолова и Виктор Николаев, а за журналистите по принцип. Смешките от четвърти клас, втори срок ги прекратете – кажете от кои организации получаваме пари, попита Ани Цолова, на което Перата отвърна: "Вижте си съвестта".

Прокуратурата я свърши като Динко на границата – или като Перата, включи се с коментар адвокат Николай Хаджигенов. Юристът посочи, че живеем в такава кочина на всякакви нива, че като нищо имигранти могат да я подобрят. Какво сравняваме Западна Европа с България, каква база за сравнение имаме, добави той, след като Ани Цолова направи коментар, че виждаме какви случаи с мигранти има на Запад. "Кой ги върза със свински опашки - няма да ви отговоря, защото се бавно развиващи се", иронизира Хаджигенов Перата. Според юриста на всеки час на стените на Перата и Динко във Facebook се върши престъпление от омраза.

Досието на Перата

Петър Низамов е осъждан и е с три присъди за нанасяне на телесни повреди през 2004, 2005 и 2009 година. Припомняме и, че Низамов имаше среща с правосъдието след случай с побой в бургаската дискотека „Джубокс” преди четири години. При този случай ключови свидетели, сред които следовател, "получиха амнезия" пред съда. В периода 2008-2010 година името на Низамов се свързва с известната в бургаския ъндърграунд Банда на Рижите, но няма официални данни той да е участвал в групата. Тя действа брутално, изпълнявайки наказателни акции от различно естество - палежи на коли, поръчкови нападения, заплахи.

Делото срещу Перата започна, той отива в Харманли "да помага"

Първото дело за незаконен арест на мигранти започна днес в Бургаския районен съд. Подсъдимият, Петър Низамов – Перата, обвини жу...

Според "Капитал" друг "борец срещу бежанците" - Динко Вълев, е свързан непряко с Петър Низамов чрез Гана Желева, която по документи до края на 2016 година е съдружник на Динко във фирма "Трансинсс". Желева официално живее на един адрес с Камен Желев, син на бившия общински съветник в Ямбол Георги Желев и лидер на организираната престъпна група "Рижите".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КРИМИ:

28-годишен отвлече непълнолетна в Кърджали

МВР работи по 4 сигнала, свързани с изборите

Кандидат за депутат спретна гонка с полицията, отказа проба за наркотици

Издирван чешки педофил е задържан в София

Изписаха простреляното в главата 2-годишното дете от Враца

Украинци катастрофираха в Бургас

Пострадали след челен удар между бус и тир край Ботевград

Гръцки съд оневини българин, заплашен от 224 години затвор

Служители на ГДБОП задържаха двама при спецакция в София

Двама мъже откраднаха части от фонтана във Варна

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com