Борислава Латинова твърдо държи на версията си: Полицията лъже

15503
Борислава Латинова твърдо държи на версията си: Полицията лъже

Не съм излъгала никой. Не вярвам на дектора на лъжата – как полицаите се разпитват от полицаи? Според мен не е имало полиграф, заяви студентката Борислава Латинова, която нашумя покрай предполагаем случай на полицейско насилие.

Когато ме поканихте на този полиграф, не бях много добре. И ме посъветваха, че не аз съм виновната, за да сядам на полиграф. Не виждам причина да сядам на полиграф, продължи Латинова.

Бащата на Борислава смени версията за криминалната регистрация на дъщеря си

Категорично вярвам на детето си. Нека пуснат видеото от камерите за наблюдение, за да се види всичко. Това заяви бащата на Борислава Ла...

Ще видя полицай Нели Върбанова в съда. Съмнявам се, че прокуратурата казва истината – да покажат записа от камерите по телевизията. Вярвам на свидетелите си – може да ги притискат и тях, но мисля, че ще са откровени, добави Латинова пред Нова телевизия.

Латинова отвърна, че нито Мартин, когото сочеше за гадже, нито Георги Халачев са ѝ интимни приятели. Според полицай Върбанова в показанията си Борислава сама е написала кой е интимният приятел и той не е бил Мартин, който беше с нея в някои телевизионни студиа веднага след като случаят се раздуха.

Борислава Латинова отрича да има криминална регистрация за кражба на бутилка алкохол. Полицай Върбанова обаче заяви, че има регистрация и административно наказание. Латинова казва, че действително имало такъв случай, но бутилката взело момче с временно разрешение за пребиваване в България и тя, за да го защити, заявила, че я е взела. Не съм вземала наркотици, единствено пуша цигари, подчерта Латинова.

На въпрос дали ще се извини, ако се докаже със запис, че Нели Върбанова не е направила нищо извън правомощията си, Латинова отговори, че Върбанова ще трябва да се извинява.

Окончателно: Случаят "Борислава Латинова" се прекратява

Случаят със студентката Борислава Латинова, която обвини полицайка от 4-то РПУ в тормоз, намери своя край. Софийската районна прокурату...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com