Човекът, ударил Сидеров, отрича да го е познавал

6601
Човекът, ударил Сидеров, отрича да го е познавал

Опитвам се да се занимавам с бизнес в България, имам хотел. Така човекът, ударил с юмрук Волен Сидеров, започна своя разказ пред Нова телевизия за нощта на 25-ти октомври.

Попов призна, че на последните избори е бил кандидат-депутат от гражданския съюз на партията на Боян Расате. Определям се като патриот, добави бизнесменът. Той отрече да познава лично Сидеров – познавам го като публичен образ, заяви Попов. Освен това досега той не е имал вземане-даване с властите, по думите му.

Играта "Удари Волен" подлуди интернет

След снощните поредни изцепки на Волен Сидеров, днес в интернет пространството се появи любопитна интернет игра "Удари Волен". С натис...

Вечерта на 25-ти октомври

Попаднах съвсем случайно в мелето на ул. „Раковска”. Бях там, защото трябваше да проверя свой обект – магазин, дали е заключен, каза Попов. Той призна, че му е било известно какво се случва в НАТФИЗ. Вървях по тротоара, когато срещу мен започнаха да се изсипват хора. След това всичко се случи за секунди, не помня добре.

По отношение на удара Попов каза, че „то се вижда на видеото”. Адвокатът на Попов всъщност го спря да обясни защо е нанесъл удар на Сидеров, тъй като се води досъдебно производство. А бизнесменът добави, че инстиктивно се опитал да излезе от тълпата срещу него. Не стана ясно обаче защо Попов е ударил Сидеров – може би странна симбиоза, лаконичен беше бизнесменът.

На въпрос защо облеклото на Попов в нощта на 25-ти октомври е приличало на полицейско, той отговори, че якето му е подарък от съпругата му и то е имало кожени маншети, приличащи на пагони.

НАТФИЗ вече се заключва

Както никога досега, от тази вечер входът на НАТФИЗ се заключва, съобщава "24 часа". Свободното минаване във и извън сградата е огранич...

Нещата от живота

Според Камен Попов депутатите трябва да имат имунитет само за действията си в парламента, а не и извън него. Щом един човек е облякал якето на политик, да решава нещата политически, посочи той. Готов съм да поема своята отговорност, ако това се докаже в съда, каза още Попов.

Студентите трябваше да реагират като „човека с каскета, ударил Сидеров”. Когато правата ти са нарушени, трябва да се защитиш, категоричен беше бизнесменът. Не подкрепям решаването на проблемите с юмруци, каза още Попов.

Стана ясно и, че бизнесменът е получавал заплахи за саморазправа – под формата на SMS-и. Той е председател на Федерацията по смесени бойни спортове. Преподавах дълги години жиу-жицу и може би съм усвоил някаква физическа култура, заяви Попов. Камен Попов призна и, че се познава отдавна с Боян Расате и е бил част от инициативата му за граждански патрули срещу ромите.

Човекът, ударил Сидеров: Не го видях в тълпата

Съвсем случайно се озовах на мястото на скандала пред НАТФИЗ. Отивах да изпълня свой служебен ангажимент, вървях си по тротоара и извед...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com