X
 
 

Йордан Бонев избяга от свидетелската скамейка срещу Бисер Миланов

17136 0
photo of Йордан Бонев избяга от свидетелската скамейка срещу Бисер Миланов
Снимка: БГНЕС
Дясната ръка на известния с прякора си Петното Бисер Миланов - Йордан Бонев, не пожела да се яви като свидетел срещу делото на бившия си лидер в движение "Сила".

Бонев се оправда, че бил "във влошени отношения" с Бисер Миланов, информира Агенция "Фокус". Миланов се изправи пред Софийския районен съд по обвинение, че е отправил заплаха за убийство към протестиращата срещу кабинета "Орешарски" и 42-рото Народно събрание Боряна Георгиева с думите "Ще ти отрежа бавно и мъчително главата и след това ще ти се изходя във врата".

Петното излезе окончателно на свобода

Бисер Миланов-Петното, най-известният участник в протестите, окончателно излезе от ареста срещу 5000 лв. Решението е било взето преди ...

Вместо Бонев, днес беше разпитан свидетелят Светослав Николов, който потвърди с разпита си думите на свидетелите от предишното съдебно заседание, а именно - за скандала, станал между Боряна и Бисер Миланов заради ключ на една еко-тоалетна. Миланов е бил поискал ключа от Боряна, но отговорът, който получил, е бил отрицателен, след което той я бил поругал с думите: "Ще ти отрежа бавно и мъчително главата и след това ще ти се изходя във врата".

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Отиде си проф. Юлиан Вучков

На 83 годишна възраст във военна болница почина професор Юлиан Вучков. Това съобщи на профила си във Facebook журналистът Мартин Карбовски. "Бог...