Мотивът за убийството на българчето в Гърция вероятно е ревност

9244
Мотивът за убийството на българчето в Гърция вероятно е ревност
Снимка: Getty Images/Guliver

Мотивът за убийството на 4-годишното българче в Гърция вероятно е ревност. Според полицията 27-годишният баща на убитата Ани Борисова се е опасявал, че майката на детето ще го напусне заради 50-годишен живеещ в Германия мъж, който преди й е помагал финансово, пише гръцкият вестник To Vima.

Скоро обвиненият за убийството баща ще бъде преместен в затвора в град Керкира, където ще бъде поставен в единична килия, за да се избегне евентуално насилие срещу него.

Гръцки министър "подготви" за смърт предполагаемия убиец на Ани

Показателно и според някои гледни точки скандално изказване направи гръцкия правосъден министър Янис Панусис като коментар за ужасяващо...

Според полицията засега няма признаци, които да сочат, че 25-годишната майка е знаела за изчезването на детето си, и по всичко личи, че тя е научила за зловещото убийство от полицията и адвоката си. Полицията е посочила още, че бащата на детето не проявява угризения и отказва да признае, че е убил дъщеря си. Полицията допуска, че мъжът вероятно ще бъде осъден по-скоро за оскверняване на тяло, отколкото за убийство.

Според показанията майката на убитото дете е пътувала за 2 седмици, за да поиска финансова помощ от 50-годишния си приятел в Германия. Когато се е върнала на 22 април бащата на Ани й е казал, че детето е изчезнало, и я е помолил да не се свързва с полицията. Майката може да бъде обвинена за излагане на детето на риск, тъй като го е оставила с бащата въпреки наркотичната му зависимост.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com