Петното трябвало да плаща 850 лева на месец

13003
Петното трябвало да плаща 850 лева на месец

850 евро месечно е трябвало да плаща Бисер Миланов по прякор Петното за къщата на ул. "Луи Айер" в София, в която е живеел. Това твърди пред bTV собственикът на имота Анжелика Шварц.

Първоначално Миланов и приятелите му платили едновременно депозит и наем за месец от 1700 евро, а след това осигурили финансово престоя си до 15 септември. Въпреки, че договорът бил сключен с близкия до Петното Йордан Бонев, екип на bTV намерил в къщата солидна част от участниците в Национално движение „Свобода". Те обаче пропуснали да отговорят на неколкократно задавания въпрос откъде се финансира организацията.

Повдигнаха обвинение на Бисер Миланов за закана за убийство

Прокуратурата повдигна обвинение на Бисер Миланов - Петното за закана за убийство, след като главният прокурор Сотир Цацаров разпореди ...

Шварц уточни, че договорът е бил краткосрочен заради намеренията й да продаде имота. След като наемателите спрели да плащат, договорът бил прекратен с едномесечно предизвестие. Те обаче не напуснали в къщата.

Анжелика Шварц, която е в Холандия в момента, обясни, че прави всички необходими постъпки, за да си влезе в къщата. Наемателите обаче не са й върнали ключовете и вероятно ще й се наложи да влиза „с взлом" в имота си. Собственичката чака и съдействие от полицията, за да бъде направен опис на измервателните уреди, за да търси освен парите за наем и тези за сметките на Миланов и компания.

Наемодателката каза още, че се притеснява от заплахи от страна на Миланов и хората около него и завръщането й в България до голяма степен ще зависи дали той ще бъде пуснат на свобода.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com