Пиян и въоръжен полицай припадна пред училище

19356
Пиян и въоръжен полицай припадна пред училище
Снимка: Darik

Пиян полицай, въоръжен с два пистолета и с бронежилетка беше обезвреден, от колегите си, на метри от училището и детската градина в столичния квартал „Световрачене”, предаде БНР.

Инцидентът е станал вчера около 17.30 часа. Няма пострадали, а полицейският служител Иван Страхилов е отведен в изтрезвителя.

Съд за палавница, търсила полицай за секс чрез 911

Жителка на щата Флорида се обадила на телефона за спешна помощ 911 с молба да й бъде изпратен у дома навестилият я преди това полицай,...

Около 17.30 ч. полицай Иван Страхилов вървял на зиг-заг по малката уличка, срещу която се намира основното училище на "Световрачене".

Очевидци на инцидента казаха, че бил въоръжен с два пистолета, електрошокова палка, десантен нож и бронежилетка. Пияният полицай е паднал на метри преди училището и може би това е допринесло да не се случи по-сериозен инцидент. Вероятно многото алкохол не му е позволил да продължи пътя си. Деца от близката площадка, се обадили веднага на тел. 112, отишли и в близкия полицейски участък. Местният полицай обаче им казал, че няма белезници, за да го арестува и не може да направи нищо освен да докладва в СДВР.

След минути на място били пратени екипи на моторизираното звено „Сигма” и няколко патрула. Въпреки опитите на колегите да изземат оръжията, Страхилов отказал да ги предаде. Наложило се да дойдат шефовете на Столичната полиция, както и жената, с която той живее на семейни начала. Най-накрая пияният полицай бил качен на дошлата линейка и е откаран в изтрезвителя.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com