Поискан е откуп за изчезналата Александра?

15763
Поискан е откуп за изчезналата Александра?
Снимка: БГНЕС

Изчезналата първокласничка Александра Тодорова не бе открита в хотел "Лагун" в Поморие, който бе щурмуван от полицаи по-рано днес, съобщи БГНЕС.

В сградата е била и майката на момичето, Ева, която, евентуално да разпознае дрешки на детето. Такива бяха изнесени от дома им, за да се даде следа на полицейските кучета. Според слухове, има връзка между изчезването на момичето и собственика на хотела, в който са влезли полицаите.

Въпреки, че официално няма потвърждение за отвличане, служителите на МВР са казали на гостите на хотела, че издирват момиче. Вратите на хотела са разбивани.

Местни окачествиха инцидента като "мутренска работа". Веселин Тодоров – Германеца, баща на момичето, е задържан за лихварство през 2010, но няма повдигнати обвинения срещу него. Поморийци разказаха, че давал заеми срещу високи лихви, а чували, че при невръщане следвал бой.

Местни разказаха, че момичето винаги се е прибирало пеша от училище, а разстоянието е около половин час път.

Похитителите на 7-годишното момиченце са поискали откуп от родителите му, по непотвърдена информация, идваща от близки до семейството. Това е станало днес, след като вече започна полицейското издирване. „Чухме, че някой се е обадил на бащата от телефона на детето и са искали пари, за да я пуснат. Така разказа преди малко един човек, който им е близък приятел. Обаче не знаеше колко пари са поискали. Колко и да е, ще ги намери, само дано да върнат момиченцето живо и здраво”, казаха съседи на семейство Тодорови от квартал „Свобода” пред репортер на БЛИЦ.

Първокласничката Александра Тодорова изчезна след занималнята вчера. Тя е в първи клас в училище "Иван Вазов". Мобилният й телефон е изключен.

 

Полицаи атакуваха хотел в Поморие във връзка с изчезнало дете

20 тежко въоръжени полицаи щурмуваха семейния хотел „Лагун“ в центъра на Поморие, съобщи регионалният информационен сайт Ф...

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com