Стрелецът на Баретата е аматьор

9717
Стрелецът на Баретата е аматьор

Стрелецът на Златомир Иванов-Баретата не е професионалист. Това мнение изказа пред бтв бившият служител на УБО и НСО и настоящ охранителен бос Румен Ралчев. Един професионалист не стреля 4-5 пъти, мотивира се Ралчев.

"Около Съдебната палата е необходимо да има зона за сигурност, която да се гарантира от полицията. Задължително е оперативно обкръжение на околността и сградите около Съдебната палата. Затова е необходимо при всяка смяна на собственост или наемател в съседните сгради да се проверява, а това не е направено", каза Ралчев.

За Баретата се знае, че отдавна е изваден от играта с наркоразпространението. Може да е започнал да говори, твърди Ралчев. И допълни, че Иванов е носител на огромно количество информация, което е опасно, смята Ралчев.

Съдебната палата в България не е символ на държавността, а само на институция, която не работи и е засегната от корупция. Тя не въздава правосъдие, каза пред БТВ криминалният репортер Слави Ангелов.

Редактор: Е. Гигова

Станишев: Цветанов да си подаде оставката

"Покушението над Златомир Иванов-Баретата пред Съдебната палата в София е ясен знак за ескалацията на тежката организирана престъпност ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com