Трагедия в Добрич! Младеж уби баща си и рани тежко майка си

33381
Трагедия в Добрич! Младеж уби баща си и рани тежко майка си
Снимка: БГНЕС

18-годишен уби в коридорите на болницата в Добрич баща си и рани смъртоносно майка си, информира "Стандарт". За случая потвърдиха и от полицията в града, откъдето добавиха, че инцидентът е станал около 5,20 часа сутринта. Сигнал за случилото се е подаден от лекар в здравното заведение. Младежът е с инициали Д.Б., добавиха още от полицията.

Семейството потърсило помощ от медиците за 18-годишният Д.Б. в Спешното отделение, откъдето били насочени за приемане за лечение в Първо вътрешно отделение по нефрология и токсилогия. Момчето било със съмнение за прекомерна употреба на стимуланти. На 8 етаж, където се намира болничното отделение, било решено майката да остане като придружител на сина си. Докато дежурният лекар приготвял документите по приема, чул викове и лекарят на смяна хукнал да вика охраната. През това време се е разиграла и трагедията.

Убитият ботевградски бизнесмен се занимавал с незаконна сеч?

Жителите на село Литаково, в което убитият ботевградски бизнесмен Семко Семков е развивал бизнеса си с дърводобив, заявиха, че той се е...

Докато дойде охраната момчето било нанесло удари по главата на майка си и баща си. Мъжете го задържали, но младежът успял да се отскубне и се върнал и ударил още веднъж баща си по главата. От полицията заявиха, че вследствие на ударите, които са нанесени с тежък предмет, бащата е починал, а майката е със средна телесна повреда, хематом и опасност за живота в реанимацията на болницата в Добрич. Младежът е задържан в Първо полицейско управление.

От свои източници научихме, че младежът се казва Димитър Балабанов. Жители на Генерал Тошево бяха потресени от трагедията. Никой в града не е чувал момчето да взема наркотици или други вещества, разказаха тошевци. Бащата работел като шофьор в общината, карал ученици, а майката работела в счетоводна къща. Семейството било за пример и нямали никакви конфликти, както вътре в дома си, така и със съседи. Балабанови имат и дъщеря, която била по-голяма от брат си и учела висше във Варна, разказаха още жителите на добруджанския град.

Момчето наесен е щяло да бъде ученик в 12 клас. Лекари не дават и голяма надежда за майката, която е в тежко състояние. Медици споделят, че младежът удрял родителите си с тежка саксия. Освен жителите на Генерал Тошево, в шок са и лекарите от болницата в Добрич.

Пред "Стандарт" шефът на Спешното отделение д-р Б. Ботев заяви, че това не е първият случай на насилие. Той самият преди няколко години бе бит от пиян абитуриент, а негов колега д-р Борислав Желязков е бил заплашван с оръжие по време на смяна. "Трябва да се вземат сериозни мерки и да има охрана. Не може двама охранители само на портала на болницата да гарантират сигурност на работещите", казва д-р Ботев.

Бизнесменът Семко Семков е застрелян на улицата

В Ботевград тази нощ пред дома му е убит 41-годишен бизнесмен.При кървавия инцидент е убит Семко Семков. Ботевградският бизнесмен Семко...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КРИМИ:

Младеж получи солена глоба за опасно шофиране в Перник

13-годишно момиче се изгуби в планината - ето кой го спаси

По аферата "Митници": Оставиха в ареста Марин Димитров

Поради липса на престъпление: Прекратиха делото срещу прокурор Сулев

Домашен арест за Габриела Славова, обвинена в убийството на съпруга си

Марин Димитров обжалва решението за ареста си по аферата "Митници"

Слави Трифонов губи дело срещу бившия си съпартиец Радостин Василев

Заключил жена си и детето си: Полицията в Благоевград задържа мъжа

Събраха се в центъра и се биха: Петима са в ареста в Самоковско

Задържаха мъж в София за фалшива бомбена заплаха

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com