Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ангелски карти – тълкуване и предсказания. Разгадай бъдещето си

22 декември 2021, 12:10 часа

Ангелските карти са истински оракул, но за да разгадаете какво ви очаква, са необходими познания в областта и разпознаване на значението на всяка карта. Твърди се, че ангелските карти ви помагат да общувате с вашите невидими ангели-пазители, да извървите пътя на самопознанието, да достигнете до скритата си енергия, да получите отговори на въпросите, които ви тормозят, да намерите пътя към разрешаването им.

Като общи правила за гадаене с ангелски карти си струва да се споменат изчистването на съхранената в тях енергията от хората, които са ги докосвали, преди да стигнат до ръцете ви, и благославянето им с молитва.

Как да изчистите ангелските карти от предишна енергия?

Докато стигнат до вас, ангелските карти са преминали през много ръце, чиято енергия са съхранили – от производителите до търговците. За да ги почистите от тази енергия, хванете тестето в тази ръка, с която не пишете, и го ударете силно с кокалчетата на пръстите на другата ръка. След това се „запознайте“ с всяка карта, като я докоснете, за да поеме от вашата енергия. Благословете картите с молитвата за точност и защита. Готови сте да разгадаете бъдещето и да откриете отговорите на въпросите, владеещи ума ви.

Как да гадаем по картите?

За да гадаем чрез ангелските карти, важно е да знаем значението на всяка от тях. Задавайки въпроса си, изберете карта. Ето какво ви казват те:

1.       Ангелска любов – сочи, че ще сбъднете най-съкровените си желания и ще отворите широко вратите за любовта в живота ви.

2.       Ангелски успех – посрещайте новия ден без страх и притеснения. Ангелите са ви приготвили успех във всяка сфера от живота ви – семейство, личен живот, кариера.

3.       Ангелски пожар – картата предсказва голяма промяна в живота ви, пречистване.

4.       Ангелска игра – изпълнете живота си със забавления и обърнете гръб на тревогите. Открийте силата на позитивното мислене и ще се сбъднат най-съкровените ви желания.

5.       Безопасният ангел – ангелите бдят над вас, ще преодолеете трудностите и ще сбъднете желанията си, ако повярвате в себе си.

6.       Ангелска земя – подходете правилно към проблемите, които ви тревожат, и те ще се разрешат, ще получите отговор на въпросите си. Не витайте в облаците, посрещнете утрешния ден с разум, здраво стъпили на земята.

7.       Ангелска доброта – закриляни от ангела на добротата, ще сбъднете желанията си и ще преодолеете препятствията.

8.       Ангелско минало – предстои ви да поправите или платите грешките от миналото, с което ще се срещнете. Променете се, за да получите всичко, което желаете.

9.       Ангелски живот – важен път ви предстои, намирате се в ключов етап от живота си, който може да го промени – и към добро, и към лошо. Накъде ще поеме пътят ви зависи от вас.

10.   Ангелска устойчивост – бъдете упорити и вярвайте в силата си и в себе си, за да преодолеете предизвикателството, което ви предстои.

11.   Ангелска тишина – скоро ще получите отговори на въпросите си. В живота си се случва промяната, макар да не я виждате и да считате, че тъпчете на едно място и че нищо не се случва покрай вас.

12.   Ангелска раздяла – очаква ви промяна към добро. Ще се разделите с нещо от миналото – работа, партньор, дом, но новото, което ще го замени, ще ви направи по-щастливи.

13.   Ангелска мистерия – очаква ви мистериозна среща с човек, който ще ви покаже тайните сили, чертаещи бъдещето, пътя и живота.

14.   Ангелско благословение – очаква ви духовно развитие и среща с хора, които ще се нуждаят от помощта ви.

15.   Ангелско настояще – ще сбъднете желанията си, ако се научите да живеете в настоящето, не миналото или в бъдещото, а в днешния момент, тук и сега.

16.   Ангелска вода – изпълнени сте със съмнения, но не се съмнявайте в новия човек, който ще се появи в живота ви, заслужава доверието ви.

17.   Ангелско бъдеще – преразгледайте плановете си за бъдещето и мечтайте за него без страх, мечтите ви ще се сбъднат.

18.   Ангелско щастие – щастието чука на портата ви и то е щастие във всяко едно отношение, отворете му и бъдете спокойни.

19.   Ангелски въздух – променете отношението си към проблемите и към себе си, започва нов период в живота ви.

20.   Ангелско познание – поучете се от грешките си и приемете промяната, която се случва с вас – ставате по-зрели и по-отговорни.

21.   Ангелско разбирателство – очаквайте нов човек в живота, които ще сбъдне мечите ви и ще отговори на въпросите ви.

22.   Ангелско лечение – предстои ви изцеление – на душата или на тялото. Ще преодолеете трудностите.

 

 

Валентина Атанасова
Валентина Атанасова Отговорен редактор
Новините днес