Ангелски карти – тълкуване и предсказания. Разгадай бъдещето си

39200
Ангелски карти – тълкуване и предсказания. Разгадай бъдещето си
Снимка: Pete Linforth / Pixabay

Ангелските карти са истински оракул, но за да разгадаете какво ви очаква, са необходими познания в областта и разпознаване на значението на всяка карта. Твърди се, че ангелските карти ви помагат да общувате с вашите невидими ангели-пазители, да извървите пътя на самопознанието, да достигнете до скритата си енергия, да получите отговори на въпросите, които ви тормозят, да намерите пътя към разрешаването им.

Като общи правила за гадаене с ангелски карти си струва да се споменат изчистването на съхранената в тях енергията от хората, които са ги докосвали, преди да стигнат до ръцете ви, и благославянето им с молитва.

Как да изчистите ангелските карти от предишна енергия?

Докато стигнат до вас, ангелските карти са преминали през много ръце, чиято енергия са съхранили – от производителите до търговците. За да ги почистите от тази енергия, хванете тестето в тази ръка, с която не пишете, и го ударете силно с кокалчетата на пръстите на другата ръка. След това се „запознайте“ с всяка карта, като я докоснете, за да поеме от вашата енергия. Благословете картите с молитвата за точност и защита. Готови сте да разгадаете бъдещето и да откриете отговорите на въпросите, владеещи ума ви.

Как да гадаем по картите?

За да гадаем чрез ангелските карти, важно е да знаем значението на всяка от тях. Задавайки въпроса си, изберете карта. Ето какво ви казват те:

1.       Ангелска любов – сочи, че ще сбъднете най-съкровените си желания и ще отворите широко вратите за любовта в живота ви.

2.       Ангелски успех – посрещайте новия ден без страх и притеснения. Ангелите са ви приготвили успех във всяка сфера от живота ви – семейство, личен живот, кариера.

3.       Ангелски пожар – картата предсказва голяма промяна в живота ви, пречистване.

4.       Ангелска игра – изпълнете живота си със забавления и обърнете гръб на тревогите. Открийте силата на позитивното мислене и ще се сбъднат най-съкровените ви желания.

5.       Безопасният ангел – ангелите бдят над вас, ще преодолеете трудностите и ще сбъднете желанията си, ако повярвате в себе си.

6.       Ангелска земя – подходете правилно към проблемите, които ви тревожат, и те ще се разрешат, ще получите отговор на въпросите си. Не витайте в облаците, посрещнете утрешния ден с разум, здраво стъпили на земята.

7.       Ангелска доброта – закриляни от ангела на добротата, ще сбъднете желанията си и ще преодолеете препятствията.

8.       Ангелско минало – предстои ви да поправите или платите грешките от миналото, с което ще се срещнете. Променете се, за да получите всичко, което желаете.

9.       Ангелски живот – важен път ви предстои, намирате се в ключов етап от живота си, който може да го промени – и към добро, и към лошо. Накъде ще поеме пътят ви зависи от вас.

Гадаене със зърна от кафе помага при трудни ситуации

Всеки може да разбере как ще бъдат разрешени трудностите, какво да се направи в настоящата ситуация и да се погледне в бъдещето с едно ...

10.   Ангелска устойчивост – бъдете упорити и вярвайте в силата си и в себе си, за да преодолеете предизвикателството, което ви предстои.

11.   Ангелска тишина – скоро ще получите отговори на въпросите си. В живота си се случва промяната, макар да не я виждате и да считате, че тъпчете на едно място и че нищо не се случва покрай вас.

12.   Ангелска раздяла – очаква ви промяна към добро. Ще се разделите с нещо от миналото – работа, партньор, дом, но новото, което ще го замени, ще ви направи по-щастливи.

13.   Ангелска мистерия – очаква ви мистериозна среща с човек, който ще ви покаже тайните сили, чертаещи бъдещето, пътя и живота.

14.   Ангелско благословение – очаква ви духовно развитие и среща с хора, които ще се нуждаят от помощта ви.

Как да четете уликите на съдбата

Странни неща се случват в живота на всеки човек. Всички тези странности, според астролозите, никак не са случайни. Много често Вселенат...

15.   Ангелско настояще – ще сбъднете желанията си, ако се научите да живеете в настоящето, не миналото или в бъдещото, а в днешния момент, тук и сега.

16.   Ангелска вода – изпълнени сте със съмнения, но не се съмнявайте в новия човек, който ще се появи в живота ви, заслужава доверието ви.

17.   Ангелско бъдеще – преразгледайте плановете си за бъдещето и мечтайте за него без страх, мечтите ви ще се сбъднат.

18.   Ангелско щастие – щастието чука на портата ви и то е щастие във всяко едно отношение, отворете му и бъдете спокойни.

19.   Ангелски въздух – променете отношението си към проблемите и към себе си, започва нов период в живота ви.

Коледно гадаене - да разберем какво ни очаква в бъдеще

Празникът Рождество Христово е същевременно и една от най-мистичните дати в църковния календар, затова и атмосферата на този ден е изпъ...

20.   Ангелско познание – поучете се от грешките си и приемете промяната, която се случва с вас – ставате по-зрели и по-отговорни.

21.   Ангелско разбирателство – очаквайте нов човек в живота, които ще сбъдне мечите ви и ще отговори на въпросите ви.

22.   Ангелско лечение – предстои ви изцеление – на душата или на тялото. Ще преодолеете трудностите.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com