Зодиите и любовта

13276
Зодиите и любовта
Снимка: iStock/Guliver

Любовта не е шега, някои обаче мислят друго. Астролозите споделят кое пречи на зодиакалните знаци по пътя към личното им щастие.

Овен

Твърде бързите Овни са шампиони в кратките романи. Тяхното слабо място е импулсивността. „Направи го първо, после помисли“ - с този подход няма да стигнеш далеч.

Телец

Бизнес ориентираните Телци стоят здраво на краката и са лишени от илюзии. Което също не винаги е добре. За изграждането на хармонични взаимоотношения и реализирането на любовта Телецът е затруднен от това, че са толкова земни. Плюс - в някои случаи - манията за пари.

Близнаци

Просто трябва да сте малко по-сериозни във връзката си и всичко ще се получи. И така ... Замайването на Близнаците в началото очарова партньорите, които бъркат това качество с лекотата. Това, обаче, не е достатъчно.

Рак

Любовта на Рака понякога е патологична. Те инвестират в отношения без следа, обичат без да жалят усилия. Раците трудно контролират чувствата си и ако нещо се обърка, те губят главата си. Те трябва да научат добре познатото правило: „Ако обичаш - пусни“.

Дева

Девите понякога са твърде внимателни в проявяването на чувства, те забавят развитието на отношенията. Но ако все пак се предадат на страстите, те могат да отидат в другата крайност. Прекалената жертва се превръща в тежък товар както за самите Девици, така и за партньора им, който се чувства насилствено изтласкан на пиедестал. Всичко това не влияе на връзката по най-добрия начин.

Лъв

Лъвовете, които са пищно възнаградени със суета и гордост, имат изненадващ късмет във връзките. Парадоксално, но те знаят как да съчетават любовта към себе си и към друг човек.

Везни

Определено е грях да се оплаквате от Везни. И всичко това благодарение на способността им да гасят конфликтите. Везните са послушни, но това не означава, че са лишени от характер. Просто Везните не само искат да бъдат щастливи, но и знаят как.

Скорпион

От любовта до омразата има само една стъпка, но при Скорпион това разстояние е още по-малко. Тяхната грижовност може рязко да бъде заменено от раздразнителност, а интересът им към делата на партньора им може да се превърне в безразличие.

Стрелец

Стрелците също имат късмет в любовта, но им липсва спокойствие. Винаги бързат някъде, вдигат шум, забавляват се, уреждат безкрайни празници и изненади за своите близки. От този вихър може да ви заболи главата.

Козирог

С прекомерната независимост Козирозите могат да изплашат и да попречат на личното си щастие. Тези, които опознаят Козирога по-добре, ще разберат, че и те искат да бъдат обичани. И прословутата независимост по никакъв начин не пречи на това. 

Водолей

Водолеят цени свободата под всякаква форма. Това не означава, че на Водолеите не може да се вярва и са способни на измяна. А компромис, отричане от себе си в личното пространство и способност да прави каквото иска, тъй като за Водолея това е равносилно на затвор.

Риби

Рибите често избират токсичен обект на любовта, мъчат се с него до последно, отказвайки да признаят очевидното. И когато връзката свърши, за този срив е обвинен целият свят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?

Знаете ли как се размножават охлювите?

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Стихотоврение за 18 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 18 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 18 април 2024

Всичко, което трябва да знаете за православната молитва

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?
Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?

Най-добрият приятел на човека – кучето – ни носи много радост, забавни моменти и ни дарява с любовта си, но е и отговорност, и ангажимент...