Цептер с нов шоурум

34762
Цептер с нов шоурум

Сто и десет хиляди лева инвестира у нас Цептер-България в нов изложбен център - на бул. „Тодор Александров” 28 в столицата. Изграждането му отне над 2 години. Досега България беше единствената от 40-те страни в света, където Zepter развива дейност, без компанията да има собствено изложбено пространство.

Светлината лекува сенна хрема

Медицински уред, който използва лечебната сила на светлината, облекчава проявите на сенната хрема. Той действа по естествен начин като ...

Патентованите кухненски съдове, с които компанията се прочу в цял свят преди повече от 25 години, са един от акцентите в новото изложбено пространство. След изследване на съвременните хранителни навици и отражението им върху здравето и дълголетието, "Цептер" създава технология за здравословно готвене без вода, мазнина и сол, за която придобива патент. Времето за готвене се намалява до 80%, а разходът на енергия – до 60%.  Методът премахва необходимостта да се добавя вода, мазнина и сол, както е при традиционното готвене и храната запазва в най-голяма степен витамините и полезните хранителни свойства.

Изделия за сервиране на маса, уред, който лекува чрез светлина, системи за трайно съхранение на храна, за пречистване на водата и въздуха, за почистване на дома, натурални козметични продукти и луксозни часовници и бижута са сред останалите продукти в новия шоурум.

Zepter International присъства в над 40 страни на 5 континента и има 7 производствени бази. Продуктите на компанията са обединени в 5 основни направления: Home Art (съдове, прибори, сервизи за напитки, изделия за маса и система за вакуумиране), Medical (уреди с медицинско и козметично приложение), Home Care (системи за пречистване на водата и въздуха, и за почистване), Cosmetics (грижа за кожата), Luxury (часовници, пособия за писане, бижута).

Почти няма български дом, където да не присъства артикул от Zepter. Когато компанията стъпва на пазара у нас, комплект съдове за готвене е на цената на гарсониера в столичен квартал. Днес този престижен продукт е само квадратен метър от нея (цената на етажната система например е 730 евро). Предлага се и разсрочено плащане за 2 години, както и безсрочна гаранция.

Уред за пречистване на водата пести и от сметките за ток

Уред с 5-степенна филтрираща система за пречистване на водата спестява и от сметките за електричество. Той се нарича Edel Wasser и е на...

Телефонът на новия шоурум е 02/988 44 58.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com