Да посрещнем Великден със смарт покупки от Flip.bg

675
Да посрещнем Великден със смарт покупки от Flip.bg
Снимка: Flip

В разгара на пролетта и с наближаването на Великденските празници прекарваме повече време навън, планираме пътешествия и вълнението витае във въздуха. В духа на възраждането на природата и празнуването на Великден има традиция да се взема нещо ново, но не е ли по-добре да купим нещо смарт? С актуалната кампания на технологичния стартъп Flip.bg можем не само да спестим пари с като ново устройство, но и да се погрижим за природата. До 6 май в своята Великденска кампания те предлагат селекция от устройства на топ брандове с до 200 лв. допълнителна отстъпка към вече ниските цени, в подкрепа на технологичните ентусиасти и устойчивото развитие.

Сред популярните модели, включени в кампанията, са:

  • iPhone 11 (128 GB) – започващ от 539,99 лв.
  • Samsung Galaxy S22 Ultra (128 GB) – започващ от 979,99 лв.
  • Galaxy Z Fold3 5G (512 GB) – започващ от 1299,99 лв.
  • iPad Air 3 10.5" (2019) 3rd Gen Cellular (256 GB) – започващ от 639,99 лв.

Flip има за цел да превърне интернет в дружелюбно място за продавачите и по-безопасно за купувачите на мобилни телефони и през последните 2 години се установи като доверен партньор в онлайн пазаруването на българския пазар – със сигурно и удобно потребителско изживяване и редица предимства, сред които 24-месечна гаранция, 30-дневна политика за безплатно връщане и строг технически процес на хардуерна и софтуерна проверка, ремонт и почистване, като всеки телефон преминава през най-малко 67 теста за качество. Във Великденската им кампания клиентите могат да се възползват за смарт пазаруване и от различни опции за плащане, включително на 6 и 10 вноски с 0% лихва и 10 вноски с 0% лихва за устройства над 600 лв.

Независимо дали търсите най-новите модели или надеждно устройство на добра цена, във Великденската кампания на Flip.bg всеки може да намери перфектния смартфон или таблет, който да отговаря на нуждите му. Всяко устройство идва на отлична оферта, без проблеми, в специално изработена кутия с нови кабели за зареждане и за някои модели с опционална нова батерия от трета страна.

„Този Великден с огромно удоволствие предлагаме на нашите клиенти смарт възможност да надградят своя технологичен арсенал, като същевременно подкрепят устойчивостта. Във Flip.bg вярваме в това да направим съвременните технологии достъпни за всички и нашата Великденска кампания е пример за ангажимента ни да предоставяме като нови устройства от най-висок клас на страхотни цени“, казва Вера Петрова, управител на Flip.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com