"Инвестирай бъдещето си"

992
"Инвестирай бъдещето си"
Снимка: Webit

На 28 юни в София Tех Парк ще се проведе лятното издание на Webit Impact Forum. Посланието на форума е "Инвестирай бъдещето си"  като сред темите са “отговорните финанси”, ESG и устойчиви бизнес решения, иновации в здравеопазването, финансите, транспорта, AI, EdTech and Human capital и много други.

Станете част от най-мащабния форум за иновации и технологии, където ще се срещнете с целия бизнес елит на България, иноватори, инвеститори, политици и стотици международни гости и топ лектори от цял свят.

Колективната интелигентност на България се събира на "българския Давос"

Форумът “Powers Summit | ВЛАСТ ЧУВАЙ!” по-известен като Българския Давос е само след 4 дни. Програмата на събитието е вече ...

Не пропускайте да видите Каси Козирков (Главен учен по решенията в Google), Кейт Сонделринг (Комисар в Комисията за равни възможности за заетост в САЩ), Андреас Бекман (Регионален Изпълнителен Директор на WWF за Централна и Източна Европа), Тим Дрейпър (инвеститор в SpaceX, Tesla,Hotmail, Skype и др.), Хендрик Барнис (управляващ най-големия европейски фонд - EarlyBird),проф. Асена Сербезова (Министър на здравеопазването) и много други.

Част от Webit е и най-голямото в света състезание за стартиращи компании Founders Games, за което ежегодно кандидатстват над 4000 стартъпа от целия свят, които се оценяват от международно жури от топ инвеститори в различни вертикали. Общият награден фонд на състезанието за тази година е 6 млн. долара - нещо невиждано до този момент и с потенциал да се разраства още повече в следващите си издания.

Преди броени дни основателят на форума Webit Д-р. Пламен Русев обяви създаването на IPO (първично публично предлагане), което ще се състои на БФБ на 6 юни 2022 с абревиатура WIN (Webit Investment Network)

Повече информация може да видите на:

WIN (www.webit.network)

"Българският Давос": Власт, чувай!

На 14 декември 2021 в София Тех Парк, Powers Summit среща за първи път лице в лице новата власт, бизнес лидерите и гражданския сектор з...

Компанията WIN е специално учредена, за да придобива дялове от стартиращи бизнеси - финалистите на програмата за стартиращи бизнеси Webit Founders Games. WIN дава възможност на всеки един човек да инвестира в бъдещите Google, Amazon, SpaceX, Apple.

„Това което ние създаваме сега, е иновативен подход към бъдещето, с други думи създаваме едно ново бъдеще”, обясни Пламен Русев, инвеститор и предприемач.

До този момент заявената сума, само от регистриралите се от сайта е 4'846'360. По закон, Win може да алокира не повече от 5 887 999. Webit Investment Network (WIN) ще се даде възможност на всеки човек да инвестира в стартиращи, технологични бизнеси с голям потенциал. До 6 юни всеки има право да заяви дори и 10 акции от 10,5 лв и да стане част от глобалния проект и да получи икономически интерес от успеха на Webit и WIN.

Остават още няколко дни до IPO-то на 6 юни 2022. Ако желаете да заявите покупка на акции от WIN,  може да го направите на този линк: www.webit.network

Не пропускайте възможността да станете част от това глобално събитие!

Webit.Festival Europe 2019 утвърждава ролята на София като дигитална столица

Дигитална столица. Само преди няколко години това определение беше немислимо за София, но днес то е първата асоциация с града в съзнани...

Посетете сайта ни и резервирайте своето участие сега: https://www.webit.org/

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com