Как се става ефективен мениджър и как се прави успешна кариера?

6536
Как се става ефективен мениджър и как се прави успешна кариера?

Как технологичните иновации променят бизнеса, кариерата и ефективността на хората – защо някои бизнеси ще изчезнат до няколко години (колкото и да не Ви се вярва днес) и как и кои нови ще просперират са само част от темите, които организаторите на най-голямата технологична и маркетинг конференция в България и Източна Европа – CEEDS’15 обявиха официално вчера.

“Голяма част от бизнеса живее в миналото, докато бъдещето се случва днес. Днес има по-добри решения за управление, за работа с клиенти, за маркетинг и реклама, за иновации, за продажби... и те всички са свързани с дигиталните технологии. За да си успешен вече не е достатъчно да “можеш да работиш на компютър”, а да водиш дигиталната трансформация на индустрията си!”, споделя Пламен Русев, сериен предприемач, инвеститор в технологични компании и организатор на събитието CEEDS’15, което ще се проведе на 21-22 април с София.

Как ще изглежда бизнеса Ви след 5 години?

„Технологиите са средство и инструмент за успешни бизнес решения, а не самите решения. Само подготвени мениджъри биха могли да се...

“В Китай строят къщи с 3D принтери, а тук се обсъжда темата със санирането. Дисонансът е огромен! И докато една българска IT компания беше продадена на чуждестранни инвеститори за над 260млн. долара, в същото време туристическият бранш трудно инвестира и 100лв за онлайн реклама на своите услуги. Живеем заедно, но в два различни свята и това коства много на България – и като бизнес потенциал и като загуба на млади хора.”

Сред акцентите на събитието тази година ще бъде и един от най-интересните и бързо развиващи се пазари в момента – този на преносимите “умни” устройства – часовници, очила, гривни. Данните сочат, че продажбите в сектора ще се увеличат с над 35% през следващите 5 години. Присъстващите ще станат част и от дебати по темата за електронното здравеопазване, управлението на “големите данни”, електронното обучение, дигиталната трансформация, социалните мрежи, маркетинга, рекламата, предприемачеството и създаването на вирусно съдържание.

Организаторите вярват, че IT индустрията в България има бъдеще и огромен потенциал, но за да стане факт е необходимо мениджърите и младите хора да бъдат обучени от най-добрите специалисти, да имат досег до световните практики и да бъдат насърчавани да се развиват. Това именно се случва на CEEDS’15.

“80% от посетителите на CEEDS и Webit споделят, че са получили повишение в работата си след като са присъствали на нашите събития в София, Истанбул, Дубай или на други места. Хората, които посещават CEEDS са специална група – търсещи, можещи, иновативни, с хъс за успех и кариерно развитие и с много потенциал” коментира Пламен Русев.

South-East European Music Event ще бъде част от събитията в двата дни на CEEDS by Webit

За първи път в България, по време на тазгодишното издание CEEDS by Webit, 21-22 април, музикалната индустрия ще се присъедини към форум...

Седмото издание на CEEDS ще се състои на 21 и 22 април в Sofia Event Center.

Програмата включва 9 сцени с паралелни събития в областта на маркетинг, предприемачество, технологии и иновации. Специален гост и участник с лекция в програмата е Вице Президента на Европейската Комисия, Единен Дигитален Пазар Андрю Ансип (бивш премиер министър на Естония), както и топ мениджъри на някои от най-успешните световни компании като BitTorrent, SAP; Cisco, Forbes Media, Philips, Intel, GroupM; Digitas LBi, Microsoft; Magine TV, MEC Global,ARM, 500 Startups; Samsung, Techstars, Austrian Space Forum,  Intel Capital, FutureBrand, EBAN, FiBank, Speedinvest,The Centennial Fund by the Prince Of Kingdom of Saudi Arabia, Meltwater Group, EarlyBird Venture Capital, Elife, RadiumOne, NetInfo, Consumer Electronics Association, Telerik, Progress Software, EBRD , Criteo, 3TS Capital Partners,Warner Music, Bitly, Lakestar, BBC Trending, MasterCard, Visa, Paymentwall, Coinfy и много други.

Официалната програма на събитието е вече известна и може да бъде разгледана на сайта - http://www.webit.bg/ceeds/. Регистрациите за билети са отворени още няколко дни.

***

За световната серия събития Webit:

Бизнесът трябва да се трансформира, за да оцелее

Според данни на IDG Enterprise, 56% от малките и средните компании в световен мащаб планират или вече са внедрили в своите бизнес проце...

Световната серия събития Webit e създадена от Пламен Русев, български сериен предприемач и инвеститор. Заедно със съпругата си Аниела Русева и международния им екип само за 6 години те наложиха събитията Webit сред най-престижните и влиятелни форуми за дигиталната икономика и като единица мярка за най-високо ниво място за среща на световни технологични, дигитални, маркетинг, рекламни и медиа експерти. Наред с това тяхната фондация Webit Ambassadors Foundation подпомага предприемачи от цял свят, като предоставя маркетинг ресурси, менторинг, и създава възможност за младите и иновативни компании да се свържат с инвеститори, медии и корпорации. През 2014 над 1600 стартиращи компании кандидатстваха за този грант, от които 180 бяха избрани.

Първото Webit събитие се състоя в София през октомври 2009 година. Днес събития Webit се провеждат в Истанбул, Турция; Дубай, Обединени Арабски Емирства; София, България, а предстоящи са събития в Китай и Индия.

Над 400 от най-известните технологични, дигитални, медиа и реклами световните лидери презентират годишно в рамите на събитията Webit, а общо над 15'000 са посетителите на събитията в цял свят, като броят им расте ежегодно. За последните 6 години събитията Webit са посрещнали над 40 000 посетители от над 110 държави. Световните медии, представители на най-големите корпорации и топ инновативните предприемачи определят събитията Webit като събития без аналог за пазарите, в които се провеждат, а именно Централна и Източна Европа, Близкия Изток, Африка и части от Азия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика