Общ дом за ДЗИ и СИБАНК

7385
Общ дом за ДЗИ и СИБАНК

Предстои централите на ДЗИ и СИБАНК да бъдат събрани под един общ покрив от 2017г. Планираното преместване бе скрепено с договор за наем на офис площи в сградата с най-високи използваеми етажи в София – „Милениум център“, който се намира между булевардите „България", „Пенчо Славейков" и „Витоша" - до НДК.

На 22 юли 2015г. се състоя официалното подписване на договора за наем между членове на Управителните съвети на двете дружества, и представители на собственика на „Милениум център“, .

Рекорден брой участници в Национален конкурс за детска рисунка „Моето ДЗИ”

Рекорден брой участници в Национален конкурс за детска „Моето ДЗИ” близо 150 училища и детски градини от 27 области на стра...

Петър Андронов, кънтри мениджър на КВС за България и главен изпълнителен директор на СИБАНК, отбеляза, че влизането в нов дом е голямо и дългоочаквано събитие, което не е просто физическо преместване, а има символично значение и подчерта, че „Това е първи общ дом на компаниите на КВС в България“. Андронов допълни, че преместването е още един ясен знак за бъдещето на КВС в България, както и на амбициите на двете компании. Припомняме, че ДЗИ и СИБАНК са част от белгийската банково-застрахователна група от 2007 г. насам, а България е един от стратегическите пазари на КВС.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика