Програмата на Webit България вече е ясна

4042
Програмата на Webit България вече е ясна
На 14 и 15 юни в Рейнбоу Плаза, София, събитието събира водещи световни и местни експерти

Програмата на специалното издание на Webit за българския пазар вече е ясна, съобщиха от организаторите.

Първият ден е посветен на няколко ключови сектори от икономиката, сред които финанси, автомобилна индустрия и търговия с бързооборотни стоки.

Ще говорят едни от най-успешните български мениждъри и маркетинг специалисти, както и  световни експерти, сред които изпъкват имената на директора „Социални медии“ на Mindshare, както и директори от Havas Digital, Httpool, Gemius и др.

Организаторите обещават отличен микс от професионалисти, които обсъждат успешни практики, числа за българския пазар и нови възможности.

Постарахме се да открием лицата зад успешните компании, които се развиват с бързи темпове, въпреки икономическата ситуация, и чиито успех се дължи именно на засиленото им присъствие в онлайн пространството“, заяви председателят на е-Академия и Webit, Пламен Русев. „Надяваме се, чрез споделения опит на експертите, всеки от присъстващите да открие правилното решение за своя бизнес“, допълни той.

Вторият ден на Webit България е посветен на предприемачеството и стартиращите компании.

Президентът на Република България,  Росен Плевнелиев, ще го открие с всъпителна реч и ще разкаже повече за ролята и стратегията на държавата в развитието на предприемачеството и високите технологии.

Сред темите на деня са успешните управленски практики, сийд финасирането на страртиращи компании, успешните българиски компани и системи, ролята на държавата и електронното правителство в развитието на лидерите, малкия и средния бизнес.

Посетителите на Webit България могат да се възползват от специалните отстъпки за ранна регистрация до 5 юни и да заявят присъствието си на www.webit.bg

Webit България се провежда с подкрепата на Мтел, Уникредит Булбанк, Дженерали България Холдинг, ThinkDigital, EURid и Суперхостинг.БГ.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика