Ралица Агайн отново става зам.-председател на КФН

34576
Ралица Агайн отново става зам.-председател на КФН
Снимка: БГНЕС

Предишен кадър на Комисията за финансов надзор отново ще заеме пост там. Депутатите попълниха с нови членове КФН, тъй като мандатът на двама от членовете е изтекъл. Точката влезе като извънредна в дневния ред на НС, предаде БГНЕС.

За зам.-председател бе предложена и избрана Ралица Агайн, а за нов член на комисията - Владимир Савов. Номинациите бяха направени от парламентарната трибуна от председателя на КФН Стоян Мавродиев. Народните представители гласуваха и за двете кандидатури със 128 гласа "за", 9 - "против" и 7 - "въздържали се". След гласуването Агайн и Савов положиха клетва.

Налагат се по-високи изисквания в защитата на потребителите в застрахователната дейност и трябва да създадем такава среда, която да привлича инвестиции и в същото време да се защитят интересите на потребителите, заяви в краткото си представяне пред депутатите Ралица Агайн. Практик съм в сферата на финансовите пазари и ще бъде предизвикателство за мен да приложа това, което съм научил в сферата на защитата на потребителите, на инвестициите и за подобряване на прозрачността във финансовата дейност, каза от своя страна Владимир Савов.

Агайн бе народен представител от НДСВ и Новото време. През периода 2005 - 2010 отново бе зам.-председател на КФН.

Съветник на президента: Мавродиев лъже

Председателят на Комисията за финансов надзор Стоян Мавродиев непрекъснато ме споменава по отношение на неща и случаи, а при всяко едно...

Финансистката е родена на 2 декември 1976 г. в София. Завършва Първа английска гимназия, а след това и "Международни икономически отношения" в МИО.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика