Топ лидери разкриват тайните на онлайн маркетинга и дигиталната дистрибуция

6979
Топ лидери разкриват тайните на онлайн маркетинга и дигиталната дистрибуция

Дигиталната трансформация еволюира непрестанно, вдъхновявана от нови музикални открития, споделяне, нови форми на забавление и нови възможности за монетизация на произведенията на артисти, лейбъли и продуценти. Тази нова реалност ще представи на SeeMe@Webit Скот Коен, основател и президент на The Orchard. Темата, с която Скот ще открие SeeMe@Webit, Най-смелите крачки в новите дигитални посоки, ще очертае бъдещето, оформено от визионери, иноватори и предприемачи, които са превърнали технологиите в свое верую.

Следва Пернил Рейвън, Ръководител Решения за брандове в онлайн телевизията www.crane.tv. Тя ще разкрие как брандираното съдържание води до органично генерирано от потребителя.

5 неща, които ще направят кариерата и бизнесът ви по-успешни

Експертите са единодушни, че кариерното развитие и успешните бизнес решения се подчиняват на няколко прости правила. Независимо от дейн...

И за да се приземим на местна почва, тук в София, панел с български таланти от различни сфери и стилове ще разкрият какво означава за тях правилното присъствие онлайн. KiNK се превърна в един от най-търсените продуценти и ремиксатори в хаус музиката: неговите тракове лесно се открояват в която и да е клубна вечер. DJ Стивън няма нужда от представяне, но не можем да не споменем неговите безбройни покани за участия по света. Той е пускал музика на Berlin Love Parade, Miami Winter Conference и Amsterdam Dance Event. Адриан Рачев и Георги Енчев (R&E), трансферираха опита и престижа, натрупан от годините работа в собствен бизнес, създадоха собствен лейбъл, Select Music Media през 2004 г. Тяхна цел е да откриват и развиват таланта на млади изпълнители. Компанията богата история: редица издадени албуми и компилации, добавени към голямо количество оригинална музика и стотици организирани концерти. Сред участниците са още Поли Генова, Deep Zone Project и Роро Кавалджиев, BOXTV, които ще допринесат със своя опит към общата българската музикална презентация.

Повече за говорителите:


Скот Коен е съосновател на пионера в дигиталната дистрибуция The Orchard. The Orchard е най-мащабният дигитален дистрибутор на музика в света, с офиси в над 25 страни. Като добре познат говорител и лектор, Скот обикаля света, представяйки нови бизнес модели в дигиталната ера. Той е гост-лектор в Лондонския Metropolitan University и е съветник в BPI Council, търговската организация на музикалната индустрия в Обединеното Кралство. Скот е активист за човешките права и стриктен веган. Не консумира месо, риба, мляко, мед, кожа, вълна или какъвто и да е, произлизащ от животни.

Как се става ефективен мениджър и как се прави успешна кариера?

Как технологичните иновации променят бизнеса, кариерата и ефективността на хората – защо някои бизнеси ще изчезнат до няколко год...


Пернил Рейвън е работила в тази сфера за многобройни агенции, старт-ъпи и брандове. Като медия директор на легендарния Rucker Park турнир по уличен баскетбол в Ню Йорк, тя развива дигиталния бранд от зародиш и си партнира с големи марки и известни личности, за да създаде съдържание. Сега тя управлява брандираното съдържание в Crane.tv и провежда лекции в различни училища по креативност, включително и световно признатия Hyper Island.

За регистрация: http://www.webit.bg/ceeds/

При въвеждане на промоционалния код SeeMe@Webit, системата калкулира 20% отстъпка автоматично. Един билет предоставя достъп до 9 събития за 2 дни!

Как ще изглежда бизнеса Ви след 5 години?

„Технологиите са средство и инструмент за успешни бизнес решения, а не самите решения. Само подготвени мениджъри биха могли да се...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика