Уволниха ръководството на "Интендантско обслужване"

6280
Уволниха ръководството на "Интендантско обслужване"

След като днес шивачките от предприятието "Интендантско обслужване" в Калофер излязоха на стачка и отказаха да работят, докато не си получат заплатите, днес министърът на отбраната Ангел Найденов освободи ръководството на предприятието.

Работниците са готови да протестират, защото не са си получили парите. Вчера им бяха изплатени заплатите за май, но тепърва имат да получават още две възнаграждения. Служителите се оплакаха, че възнагражденията им са по-ниски от минималните - средната заплата в предприятието е 310 лева.

КНСБ плаши със стачка, ако не спре уволнението на миньори

Продължават съкращенията на миньори в почти всички мини в страната. За това алармира в ефира на Bulgaria on Air председателят на миньор...

Както стана ясно от изявление пред Нова телевизия шивачките искат промяна в Закона за обществените поръчки, за да се знае какви поръчки и колко на брой има. Принципал на предприятието е министърът на отбраната.

В акционерното дружеството започва вътрешна проверка. Данни сочат, че "Интендантско обслужване" е приключило първото полугодие на тази година със загуби от над 300 хил. лв. Миналата година пък загубите са били над 700 хил. лв.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика

Тиквички - как влияят на  холестерола
Тиквички - как влияят на холестерола

Тиквичките предлагат много хранителни ползи за тялото ни. Една порция нарязани тиквички (една чаша) съдържа 21 калории, 1,5 грама протеин, по-малко...