НАТФИЗ пусна свое риалити "Изпитът" (ВИДЕО)

2051
НАТФИЗ пусна свое риалити "Изпитът" (ВИДЕО)
Снимка: НАТФИЗ

НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов" представя своя втори риалити формат "Изпитът". Той е заснет по повод 50-годишнината от създаването на факултета "Екранни изкуства" от завършващите го тази година студенти, разказват от академията.

По думите им за първи път зрителите ще видят как протича кампанията по прием на кандидати за специалностите, свързани с развитие на професионалисти в киното и телевизията. В 15 епизода са представени най-цветните, оригинални, талантливи, забавни, неочаквани, ексцентрични и впечатляващи кандидати. Ще бъде показан техният път към успеха или провала по време на кампанията и срещите им с комисията от преподаватели, които им поставят интересни, а понякога доста провокативни задачи.

На 7 юни в НАТФИЗ започва Международният фестивал за анимационно кино "Златен кукер" (ВИДЕО)

От 7 до 10 юни ще се проведе 14-ият Международен фестивал за анимационно кино "Златен кукер. Прожекцииите и всички събития ще се случва...

В първите епизоди са представени първите изпити, включващи екстремни вокали, айкидо, създаване на сцена от филм за няколко минути, свирене, пеене, много смях и немалко сълзи. Сред кандидатстващите са родолюбец от Павликени, медик от София, най-атрактивният бъдещ аниматор, впечатляващ аниматор, тик-ток звездата Black Gogo и дори кандидат, чиято мечта е да... бъде скъсан, разказват от НАТФИЗ. Първите два епизода вече могат да бъдат гледани тук.

"Изпитът" е съвместен формат на ректора на академията - проф. д-р Станислав Семерджиев, който инициира неговото създаване, и главния редактор на десетки тв предавания и преподавател по реалити тв формати - Николай Йорданов. Всяка неделна вечер в официалния YouTube канал на НАТФИЗ ще бъде качвана нова серия от тази първа по рода си академична реалити поредица. Освен че ще бъде забавно шоу, тя ще показва първите стъпки на бъдещите големи имена в аудио-визуалните изкуства и е своеобразно видео помагало на всички, които искат да учат в НАТФИЗ, за да сбъднат мечтите си.

През 2022 година премиерното реалити предаване на НАТФИЗ - "Класът", което показва за първи път изпитите за специалност "Актьорство за куклен театър", събра близо 300 000 гледания в YouTube и над 2 500 000 гледания в TikTok, пише БТА.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБРАЗОВАНИЕ:

Три наши ученички с медали от Европейската олимпиада по математика

Няма карантинирани класове заради коклюш: Говори образователният министър

Намаляват педагозите в детските градини

Официално: 2 май ще е неучебен ден за цяла България

Кабинетът отпусна милиони за образование на децата за пътна безопасност

МОН обмисля 2 май да е неучебен в цялата страна

Милиони за електромобили, микробуси и автобуси за училищата дава МОН

Учениците в Самоков и Етрополе също няма да учат на 2 май

Държавата спонсорира обучението на стотици студенти в топ университети в чужбина

Призив към Терзиев: 2 май да е неучебен ден

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com