Байерн е все още твърде далеч от върха - предстои дуел с тим от топ 4

1411
Байерн е все още твърде далеч от върха - предстои дуел с тим от топ 4
Снимка: Getty Images

За първи път от години насам Байерн Мюнхен изглежда много неубедителен в германската Бундеслига след изиграването на първите десет кръга от шампионата. Местният хегемон към момента заема второто място в подреждането и изостава на цели четири точки от сензацията Унион Берлин. Така баварците са задължени да спечелят предстоящия двубой от 11-ия кръг, но това поне на хартия няма да бъде никак лесно, тъй като противникът също е в топ 4 - Хофенхайм.

Байерн Мюнхен още гони върха в Бундеслигата

Коефициентът на efbet за победа в полза на футболистите на Юлиан Нагелсман е 1,53, докато ставката за успех на сметката на домакините в този двубой е 5,60. Съответно пазарът за равенство е оценен на 5,40. Двата тима се изправят един срещу друг в събота, 22-ри октомври, от 16:30 часа българско време.

За последните пет двубоя между тези опоненти очаквано Байерн Мюнхен има предимство - три победи, едно поражение и едно равенство за баварците. Само последният от въпросните пет двубоя е завършил с под 2,5 попадения, но и едновременно с това той е един от трите сблъсъка в този период, в който се стига до гол/гол. Общо 22 попадения са вкарани за тези пет мача, което прави по средно над четири на среща.

Ще си спретнат ли пак Байерн и Хофенхайм голово шоу?

Коефициентът на efbet този път да има над 4,5 попадения в двубой между тези съперници е 2,90, докато за под 2,5 гола в мача е 3,45. Съответно ставката за това и Хофенхайм, и Байерн Мюнхен да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в противниковата врата е 1,48, докато за няма гол/гол е 2,80.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com