Без вратари и защитници: "Кралете" в опит да си върнат първото място от "слабака"

1202
Без вратари и защитници: "Кралете" в опит да си върнат първото място от "слабака"
Снимка: GettyImages

Испанският колос Реал Мадрид загуби върха в испанската Ла Лига, след като записа две равенства в четири от последните си два мача от първенството. От това, както и от победата на "кралския клуб" срещу Барселона се възползва правещият фурор отбор на Жирона, който е в серия от четири поредни победи. Така тимът е с 31 точки - две повече от столичани и четири аванс пред каталунците - при равен брой изиграни срещи.

Реал Мадрид ще се връща на победния път в Ла Лига срещу Валенсия

Така за Карло Анчелоти и компания е от изключителна важност да спечелят срещу Валенсия. Коефициентът на платформата за онлайн спортни залози efbet за триумф в полза на "кралете" е 1,36, докато ставката за втора поредна победа за "прилепите" срещу този опонент е 9,00. Съответно пазарът за равенство в столицата е оценен на 5,60.

В сблъсъка Реал ще бъде не само без Тибо Куртоа, но и без получилия контузия Кепа Арисабалага. На вратата ще застане Лунин, а мачът ще пропуснат и дългосрочно контузеният Едер Милитао, както и Антонио Рюдигер - който е с натрупани жълти картони. Чуамени и Гюлер също са с травми. Срещата е в събота (11.11) от 22:00 часа българско време. Точно седем часа по-рано пък Жирона ще има шанс да си гарантира първото място и след този кръг.

Докога могат да стигнат силите на подценявания Жирона в Ла Лига?

Коефициентът на efbet за това отборът да запише пета поредна победа в Ла Лига и да остане на върха е 2,45, докато ставката за триумф в полза на домакините от Райо Валекано е 3,00. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 3,65.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com