"Чукове" и "вълци" ще тормозят закъсали колоси - на терена и в класирането

3540
"Чукове" и "вълци" ще тормозят закъсали колоси - на терена и в класирането
Снимка: Getty Images

И този сезон определено не се развива по мечтания начин за привържениците на Манчестър Юнайтед и особено за тези на Челси. Сега двата тима имат нови важни изпитания срещу коварни отбори. И в двете случая става въпрос за техни "съседи" в класирането. "Червените дяволи" ще опитат да доближат топ 4, като приемат на "Олд Трафорд" шестия в подреждането Уест Хем.

Манчестър Юнайтед в тежък сблъсък с Уест Хем

Коефициентът на платформата за онлайн спортни залози efbet за това футболистите на Ерик тен Хаг да спечелят е 1,64, докато ставката за триумф в полза на "чуковете" е 4,90. Съответно пазарът за равенство между двата тима е оценен на 4,20. Преди дуела столичани имат една точка аванс пред манчестърци. Уест Хем е в серия от две поредни победи над този опонент.

Сблъсъкът започва днес (4-ти февруари) от 16:00 часа българско време. Точно в толкова започва и важният мач за Челси. "Сините" от Лондон приемат опонента, който Юнайтед победа трудно и драматично само преди няколко дни - Уулвърхемптън. "Вълците" са с две точки зад Челси и могат да влязат в топ 10, ако победат състава на Маурисио Почетино.

Челси търси едва втора победа за осем мача с Уулвърхемптън

Коефициентът на efbet за това Челси да се върне на победния път след тежката загуба от Ливърпул и да грабне трите точки е 1,59, докато ставката за трета поредна победа в полза на Уулвърхемптън над този опонент е 5,40. Съответно пазарът за равенство е оценен на 4,20. В последните седем официални мача от това съперничество (всички от Висшата лига) Челси има само една победа (три загуби и три равенства).

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com