Големият ФИНАЛ в Лига Европа е тук! "Орлите" и "плюшените мечета" в бляскав дуел

3022
Големият ФИНАЛ в Лига Европа е тук! "Орлите" и "плюшените мечета" в бляскав дуел
Снимка: Getty Images

Дойде време за финала във втория по сила европейски клубен турнир. А тази година трофеят от Лига Европа ще поеме в посока Германия или Шотландия, тъй като отборите, които стигнаха до финала и ще си оспорват престижния успех, са Айнтрахт Франкфурт и Глазгоу Рейнджърс. Сблъсъкът пък ще се състои на "Рамон Санчес Писхуан" в Севиля, Испания.

Финалът в Лига Европа противопоставя напълно непознати един на друг съперници

До този момент двата тима не са се изправяли нито веднъж в историята в официален двубой и това ще е първата им среща. Наследникът на Виляреал и новият носител на трофея от Лига Европа ще стане ясен в сряда, 18-и май, като финалната среща започва в 22:00 часа българско време.

Символичен домакин е отборът от Германия и коефициентът на efbet именно той да спечели срещата е 2,35. Ставката пък за успех в полза на шотландския вицешампион от този сезон е 3,15. Равенството е оценено на 3,55.

Както е известно, новият носител на трофея ще бъде определен в този дуел. Това значи, че ако в редовните 90 минути на двубоя двата отбора не успеят да се победят и завършат наравно, ще последват две продължения от по 15 минути всяко. Ако и след тях паритетът царува, то изходът ще дойде след изпълнения на дузпи.

Коефициентът да се стигне до развръзка отвъд 90-те минути и в крайна сметка Глазгоу Рейнджърс да завоюва трофея след продължения е 15,00, докато за това да го стори след дузпи е 14,00. Съответно ставката пък Айнтрахт Франкфурт да се окичи със златото след продължения е 12,00, а да спечели трофея след дузпи е 14,00.

Шотландският гранд стигна до финала, след като отстрани Борусия Дортмунд, Цървена звезда, Спортинг Брага и РБ Лайпциг, като в пет от осемте им елиминационни мача виждаха и двата тима да се разпишат. Германците пък се справиха с Бетис, Барселона и Уест Хям, а в техния случай е имало гол/гол в пет от шестте срещи.

Колко гола ще предложи финалът в Лига Европа?

Коефициентът на efbet във финалния сблъсък от Лига Европа да се стигне до това и Айнтрахт Франкфурт, и Глазгоу Рейнджърс да успеят да си отбележат поне по едно попадение е 1,75, докато за няма гол/гол е 2,20. Съответно ставката за това головете в срещата да са над 2,5 е 1,91, докато за под 2,5 попадения е 1,98. Важно уточнение е, че споменатите пазари касаят головете само в редовното време.

Историческо: "Айнтрахт" спечели Лига Европа след победа с дузпи над Рейнджърс

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com