Как да гледаме решаващите мачове от Купата на Африка с efbet

3257
Как да гледаме решаващите мачове от Купата на Африка с efbet
Снимка: Getty Images

Купата на африканските нации навлиза в заключителната си фаза, като се разпределят последните места за 1/4-финалите в турнира. Буркина Фасо, Тунис, Гамбия и Камерун вече преодоляха осминафиналите и очакват срещите помежду си. Останалите четири отбора ще бъдат определени от срещите Сенегал - Кабо Верде, Мароко - Малави, Кот д'Ивоар - Египет и Мали - Екваториална Гвинея.

Гледай Купата на Африка НА ЖИВО с efbet

Всички мачове от Купата на Африка може да гледате в реално време с efbet, който излъчва мачовете на живо на своя сайт. За целта трябва да отворите даден мач, а когато срещата започне, в секцията автоматично ще се покаже екран, на който да гледате. Така букмейкърът предоставя удобството едновременно да следите двубоя в реално време и да имате възможност да правите залози.

Последните мачове от 1/8-финалите са на 25 и 26 януари, а четвъртфиналната фаза ще се проведе на 29 и 30 януари. Полуфиналите ще се състоят три дни по-късно - на 2 и 3 февруари, докато големият финал за Купата на Африка е насрочен за 6 февруари. Всички срещи ще бъдат излъчени НА ЖИВО в efbet.

Що се отнася до последните осминафинални мачове, букмейкърът предлага отлични коефициенти. Отборът на Мароко, в който играе звездата на Пари Сен Жермен Ашраф Хакими, влиза като фаворит в двубоя срещу Малави, като коефициентът за победа на тима е 1.40. Равенството пък е фиксирано на 4.80, докато за победа коефициентът е 11.00.

Ще вкара ли Салах на Кот д'Ивоар?

В сряда от 18 часа българско време е голямото дерби между Кот д'Ивоар и Египет, където се подвизава звездата на Ливърпул Мохамед Салах. За този двубой efbet предлага 3.70 коефициент за победа на Египет, докато за победа на Кот д'Ивоар коефициентът е 2.35. Равенството пък е котирано на 3.10. Коефициентът за това Салах да отбележи гол по всяко време на мача е 3.40.

От 21 часа е последният осминафинал, който противопоставя отборите на Мали и Екваториална Гвинея. Тези два отбора са се срещали два пъти в миналото - през 2016-а, когато и в двата мача Мали печели с 1:0. Коефициентът за това Мали отново да победи е 1.80. За равенство в мача efbet дава 3.55, а за победа на Екваториална Гвинея - 5.20. 

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com