Кубрат Пулев с последен шанс да преследва мечтата си!

9693
Кубрат Пулев с последен шанс да преследва мечтата си!
Снимка: GettyImages

Най-добрият боксьор на България при професионалистите - Кубрат Пулев, се завръща на голямата боксова сцена. През тази седмица Кобрата е в Лондон, Великобритания, където в събота вечер ще се изправи срещу Дерек Чисора в мач, който може да го тласне към последния опит да преследва голямата си мечта - световната титла в тежка категория. 

Българинът е за пръв път във Великобритания след поражението от Антъни Джошуа в края на 2020 година, но този път ролите са сериозно разменени, като Пулев е голямата "атракция" в гала вечерта в "О2 Арена". Мачът е от огромно значение за кариерата му и победата е задължителна. 

Кубрат Пулев е с по-добри шансове за успех от Дерек Чисора 

efbet дава предимство на българския боксьор в предстоящия сблъсък под наслов "пълна касапница". Компанията предлага коефициент от 1.39* за победа на Кубрат, докато такава на Дел Бой е оценена на 3.00*. Двамата вече са се изправяли един срещу друг, като през 2016 година Пулев спечели битката помежду им. 

Има опция в efbet за увеличаване на коефициентите за двамата при добавяне на равенство. При този пазар равенство в мача е оценено на 18*, победа на Пулев – 1.46*, докато такава за Чисора - 3.20*. 

Метод на победа между Кубрат Пулев и Дерек Чисора 

Интересен пазар представлява "метод на победа" в битката, като най-вероятният изход според букмейкъра е успех на Пулев по точки (2.30* коефициент). Това беше и методът на победа между двамата през 2016 година. Нокаут за Кобрата е оценен на 3.50*, докато такъв за Чисора - 5.00*. Победа на британеца по точки е 6.60*. 

Ще се изиграят ли всички рундове в битката? 

Очакванията на специалистите са за оспорван двубой на ринга в английската столица. Неслучайно и коефициентът за изиграване на 12 пълни рунда е 1.62*, докато преждевременен край на дуела е оценен на 2.30*. 

Линията в двубоя е 10.5 рунда, като над 10.5 рунда е с коефициент 1.52*, а под - 2.55*. efbet предлага още интересни предложения за Кубрат Пулев - Дeрек Чисора

Бонусите са важни 

2022 е годината на бонусите за efbet, под слогана "Бонусите са важни!". Затова и през тази година до момента бяха раздадени милиони в бонус игри, промоционални предложения и много други инициативи на компанията. 

Букмейкърът efbet предоставя интересни оферти на своите потребители, а за всички нови играчи, избрали да се възползват от неговите услуги, предлага начален бонус спорт и начален бонус казино.

*Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com