Мачът на истината за Милан: тежко дерби, от което зависи мечтаната титла в Серия А

2639
Мачът на истината за Милан: тежко дерби, от което зависи мечтаната титла в Серия А
Снимка: Getty Images

Италианският гранд Милан е изключително близо до това да сложи край на болезненото над 10-годишно чакане за шампионската титла в страната. "Росонерите" са с 80 точки два кръга преди края и имат преднина от два пункта пред градския си враг Интер. В оставащите им двубои са им необходими общо четири точки, за да си гарантират титлата, тъй като в преките двубои срешу Интер са с по-добри показатели.

Интер ще стиска палци на Аталанта срещу Милан

Сега обаче за "росонерите" предстои най-тежкото изпитание до края - сблъсък с Аталанта. "Богинята" разочарова във втората половина от кампанията, но отново започна да надига глава и има спешна нужда от точки, ако иска да играе в европейските клубни турнири през следващия сезон. Двубоят между двата тима ще се проведе на "Сан Сиро", така че домакинските фенове ще се постараят да помогнат всячески на любимия си отбор.

Мачът започва в неделя, 15-и май, от 19:00 часа българско време. Коефициентът на efbet за ключов за титлата успех в полза на домакините е 1,82, докато победа за Аталанта е със ставка 4,30. Съответно пазарът за равенство е оценен на 4,20.

В последните си пет директни двубоя в шампионата двата тима играят изключително равностойно, като са си разменили по две победи, а веднъж са завършили наравно. Трябва да се отбележи, че "росонерите" са в серия от два поредни успеха над Аталанта, но и че въпросните две победи за "богинята" от предишни сезони идват с общ резултат... 8:0.

Ще ни предложат ли Милан и Аталанта голово зрелище в Серия А?

Коефициентът за истински голов спектакъл и общо над 5,5 отбелязани попадения е 7,80, докато за под 2,5 гола в срещата е 2,60. Съответно ставката за това и Милан, и Аталанта да успеят да си отбележат поне по едно попадение е 1,57, докато за няма гол/гол е 2,55.

Освен че са много равностойни в последно време, двата тима предлагат изключително разнообразие от резултати - без значение знака на победа. В послите седем директни сблъсъка в първенството между тях няма повтарящ се резултат. Чак като добавим и осмия им мач се получава дублиране.

Той е при равенството им 1:1 през 2018 година в Бергамо, като резултатът се повтаря и година по-късно в Милано. Коефициентът на efbet именно този резултат отново да бъде видян на "Сан Сиро" и Милан и Аталанта да завършат 1:1 е 7,40.

ШАМПИОНСКА ПОБЕДА! МИЛАН ДОКОСВА ТИТЛАТА В ИТАЛИЯ - ПОДРОБНОСТИ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com